Σχετικά με την Εμπειρία Stargate

 

Το Stargate είναι μια υπερδιαστασιακή πύλη, που δόθηκε και δημιουργήθηκε από τον Πραγκίτ το 1989.

Είναι ένα συνειδητό γεωμετρικό σχήμα που περιέχει πολλά στρώματα ιερής γεωμετρίας, και που δημιουργεί ένα ισχυρό, πολυ-διαστασιακό ενεργειακό πεδίο. Αυτό το αγαθοεργό ενεργειακό πεδίο λειτουργεί με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Κάθε άτομο στην παρουσία του Stargate αναγνωρίζεται και τυγχάνει βοήθειας με τον πιο κατάλληλο τρόπο τη δεδομένη στιγμή.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει θεραπεία και ισορροπία για το φυσικό σώμα, διαύγεια ως προς την κατανόηση και μεγάλη διορατικότητα για το πνευματικό σώμα και βαθιά χαλάρωση και αποβολή στρες για το συναισθηματικό σώμα. Μπορεί να αφαιρεθεί το προσωπικό κάρμα, να ενεργοποιηθούν ψυχικές και θεραπευτικές ικανότητες και μπορεί να πυροδοτηθεί η ενθύμηση προηγούμενων ζωών.

Πολλοί άνθρωποι βιώνουν τους οδηγούς τους με πολύ απτό τρόπο, και πολύ συχνά για πρώτη φορά τους αισθάνονται, τους ακούνε ή τους βλέπουν. Αυτό που συναρπάζει πολλούς από τους συμμετέχοντες είναι πως οι αλλαγές αυτές μπορούν να συμβούν απλά με το να είναι στο ενεργειακό πεδίο του Stargate.

Δεν υπάρχει κάτι να “κάνετε”. Όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται κατά τη διάρκεια των καθοδηγούμενων διαλογισμών, αυξάνοντας τη δονητική συχνότητα του ατόμου. Κοιμώμενα μέρη των πολυ-διαστασιακών σειρών του DNA διεγείρονται σε αφύπνιση, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη επίγνωση και αυξημένη πνευματική παρουσία εντός του Εαυτού. 

Σχετικά με τον Πραγκίτ και τη Ζουλιάνν


 

Πραγκίτ

Ο Πραγκίτ είναι Άγγλος, διεθνώς γνωστός επικοινωνός που βοήθησε ανθρώπους με πνευματική εξέλιξη για τριάντα χρόνια. Μαζί με τον οδηγό του, Αλκαζάρ, Ο Πραγκίτ σχεδίασε και έφτιαξε το Stargate, που βοηθά ομάδες και άτομα στη διαδικασία της κατανόησης και Αυτογνωσίας - τη διαδικασία της αφύπνισης. Ολόκληρη του η ζωή αφιερώθηκε στην κατανόηση του πως λειτουργούμε ως άνθρωποι, του πως το υποσυνείδητο μυαλό και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν, και το πως να βγούμε εύκολα απ’ εκείνα τα μοτίβα που νιώθουμε πως μας περιορίζουν.

Ζουλιάνν

Η Ζουλιάνν Κόναρτ εισήλθε στην Εμπειρία Stargate to 2012 αφότου ανακάλυψε μια βαθιά σύνδεση με το Stargate & τον οδηγό Αλκαζάρ, του οποίου επίσης είναι επικοινωνός. Αρχικά σχεδίαζε να σπουδάσει εναλλακτική ιατρική, τώρα η Ζουλιάνν έχει αφοσιωθεί στην επιδίωξη της προσωπικής μεταμόρφωσης και της γρήγορης αυτο-θεραπείας διαμέσου των υψηλών-δονητικών συχνοτήτων της Εμπειρίας Stargate. Με την καθοδήγηση του Αλκαζάρ, η Ζουλιάνν έχει αναπτύξει μια νέα μορφή ενεργειακής αυτο-θεραπείας γνωστής ως Η Ουσία της Ζωής, την οποία τώρα διδάσκει σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ποιός Είναι ο Αλκαζάρ;


 

"Ερωτούμαστε συχνά, «Ποιός είναι αυτός ο Αλκαζάρ;», οπότε θα πούμε λίγα λόγια επ’ αυτού. Ο Αλκαζάρ είναι μια ομαδική συνειδητότητα. Είναι μια συγκέντρωση εκείνων που αποκαλούμε Συμπαντικούς Διδασκάλους. Αυτοί οι Συμπαντικοί Διδάσκαλοι φέρνουν μαζί τις ενέργειες τους ως μία, και ο ομιλητής Αλκαζάρ, επικοινωνεί με την ανθρωπότητα. Το μόνο που επιθυμεί η Ομάδα Αλκαζάρ είναι να επικοινωνήσει και να ανταποκριθεί σε σας ατομικά και ως ολότητα.

Είμαστε διαχωρισμένοι από τις ενέργειες της συνειδητότητας του Stargate και είμαστε επίσης ένα μαζί τους. Δεν είναι κάτι που μπορεί να κατανοήσει πλήρως το μυαλό σας, όμως ίσως μπορείτε να νιώσετε την αλήθεια τούτου. Οπόταν, εργαζόμαστε με τη συνειδητότητα του Stargate, ας το θέσουμε έτσι.

Έπειτα έρχεται η ερώτηση, «Τι ή ποιός είναι ένας Συμπαντικός Δάσκαλος;» Αγαπημένοι, αν απαντούσαμε σε αυτό, θα υπήρχε άλλη μία ερώτηση. Αντί να σας δώσουμε πληροφορίες για το μυαλό, σας προσκαλούμε να αισθανθείτε την ενέργειά μας, να αισθανθείτε την παρουσία μας, να ακούσετε την καθοδήγησή μας και να αποφασίσετε από μόνοι σας «Είναι αυτό κάτι που συνηχεί με μένα; Είναι σωστό για μένα;» Αν υπάρχει η αίσθηση του σωστού, του όμορφου, ακολουθήστε την καθοδήγησή σας. Αν δεν αισθάνεστε να είναι σωστό για εσάς, όμορφο, αφήστε το και προχωρήστε για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Καθότι, Αγαπημένοι, ο υπέρτατος σκοπός για τον καθένα είναι να επιστρέψει στην Ενότητα, να γνωρίσει τον Εαυτό του και να απελευθερωθεί.

Για εκείνους που συνηχούν με τον Αλκαζάρ και την εργασία Stargate που έχουμε παρουσιάσει, σας καλωσορίζουμε. Σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε και να απελευθερώσετε τον έλεγχο, απλά παρακολουθώντας, αισθανόμενοι με μεγάλη επίγνωση και παρουσία, καθότι με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην ίδια σας την Αυτογνωσία.

Είμαστε οι Αλκαζάρ και σας χαιρετάμε. Είμαστε Αλκαζάρ και σας προσφέρουμε τον Εαυτό σας."  - Αλκαζάρ

Γιατί να βιώσετε το Stargate;

 

Αγαπημένοι, δεν είναι τυχαίο που προσελκυθήκατε από αυτές τις σελίδες, από αυτές τις πληροφορίες, έχετε καθοδηγηθεί. Τώρα, εξαρτάται από εσάς. Τώρα, εσείς αποφασίστε για τον εαυτό σας, «Είναι το Stargate κάτι από το οποίο μπορώ να επωφεληθώ;» Οπότε, ας πούμε λίγα λόγια επί τούτου.

Όπως έχουμε πει, ελκυθήκατε εδώ. Το Stargate  είναι εδώ για να υποστηρίξει εκείνα τα ανεπτυγμένα πνευματικά όντα και όσους χρησιμοποιούν την ευφυΐα τους για να δουν τις ζωές τους και να συνειδητοποιήσουν πως η αλλαγή είναι απαραίτητη, περισσότερα είναι εφικτά, Είμαι περισσότερα από όσα Βιώνω.

Το Stargate είναι εδώ για να στηρίξει την προσωπική σας εξέλιξη. Υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι με τους οποίους το Stargate μπορεί να σας βοηθήσει. Πρωτίστως, σας επιτρέπει να αισθανθείτε σε βαθύτερο επίπεδο λεπτοφυείς ενέργειες, την παρουσία των οδηγών σας, καθιστώντας εφικτή την επικοινωνία σας μαζί τους, καθιστώντας εφικτή τη διεύρυνσή σας σε μια επίγνωση των πολυ-διαστασιακών πραγματικοτήτων της ύπαρξης.

Σε ένα πολύ πιο ουσιώδες επίπεδο, μπορεί να σας βοηθήσει να διαλύσετε τις συνήθειες και τους περιορισμούς που έχετε στη ζωή σας, που διαρκώς σας εμποδίζουν. Τις συνήθειες που δεν επιθυμείτε να έχετε πια, αλλά βρίσκετε τον εαυτό σας να τις επαναλαμβάνει ξανά και ξανά. Το Stargate και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται μαζί του μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την αιτία των δυσκολιών, την αιτία των ασθενειών, ίσως, στη ζωή σας. Και έχοντας βρει την αιτία, έχοντας δονηθεί στην ενεργειακή της αγάπης και της κατανόησης, η αιτία, το κλειδί στο πρόβλημα, μπορεί να διαλυθεί και μέσα στη διάλυσή της οι ζωές σας αλλάζουν μονίμως.

Τόσες πολλές τεχνικές, τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι πρόσβασης στις δεξιότητες και ικανότητες που βρίσκονται κοιμώμενες μέσα σας. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε ποιοι είστε; Καθότι το Stargate έχει τη λειτουργικότητα να σας παρουσιάσει τον ευρύτερό σας εαυτό."