Υποστηρίξτε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα Stargate!

 

Βοηθήστε μας να κάνουμε πιο διαθέσιμες τις ενέργειες Stargate στη γλώσσα σας!

 

Γιατί να κάνετε Δωρεά;

Η μετάφραση των λόγων του Αλκαζάρ είναι μόνο ένα μικρό μέρος της εργασίας που διεκπεραιώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα μεταφράσεων.

Ενέχεται πολλή "παρασκηνιακή" εργασία. Οπόταν υπάρχει μοντάζ, ανάπτυξη ιστοσελίδας, δημοσιεύσεις στα μέσα μαζικής δικτύωσης και εποπτεία. Πάρτε μια στιγμή και φανταστείτε την άπειρη ποσότητα αγάπης και ενέργειας που καθιστούν εφικτό το κάθε δώρο που λαμβάνετε από το υπερπέραν!

Η δωρεά σας υποστηρίζει απευθείας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα να συνεχίσει να παρέχει αυτά τα δώρα της σοφίας του Αλκαζάρ και των ενεργειών του Stargate!

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$3

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$7

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$11

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$33

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$77

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$111

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$333

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$777

Κάντε Τώρα Δωρεά!

$1,111

Συμβάλετε Στην Αφύπνιση Της Ανθρωπότητας!

 

Το 1989, ο Αλκαζάρ καθοδήγησε τον Πραγκίτ να δημιουργήσει το πρώτο φυσικό Stargate εδώ στη Γη, και του είπε πως θα είναι μία πύλη σε άλλες διαστάσεις.
Σκοπός του Stargate είναι να βοηθήσει στη γρήγορη επιτάχυνση της ανθρώπινης συνειδητότητας.
Η πρόθεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας Stargate είναι να καταστεί εφικτό το μοίρασμα της σοφίας του Αλκαζάρ και των ενεργειών του Stargate σε πολλούς ανθρώπους στη χώρα σας που είναι έτοιμοι να εξελιχθούν, να αναπτυχθούν στους Υπερσυνειδητούς τους εαυτούς.

"Αυτές οι ενέργειες σας στηρίζουν στο να είστε πιο παρόντες και πιο διαθέσιμοι στην απειρότητα που είστε, εκείνην που λησμονήσατε. Το Stargate είναι εδώ να σας βοηθήσει ατομικά, και την ανθρωπότητα ως ολότητα, και τον μετασχηματισμό αυτής εδώ της Γης σας." 

- Aλκαζάρ, Ο Οδηγός του Stargate

Σας Ευχαριστούμε!

 

Η βοήθεια ως προς την Εργασία Stargate μπορεί να πάρει πολλές μορφές - οικονομικά, ενεργειακά και πέραν αυτών. Αληθινά εκτιμάμε τη μοναδική σας συνεισφορά σε αυτή την εργασία και σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε μαζί μας σε τούτο το ταξίδι στη συνειδητότητα.

Υποστηρίξτε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ομάδα Μεταφράσεων!