Ενεργοποίηση του Εσωτερικού Σας 

Ένα Δωρεάν 2-ωρο Διαδικτυακό Εργαστήρι

 

“Αγαπημένοι, σε αυτό το διαδικτυακό εργαστήρι σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε μερικούς πολύ όμορφους -  αλλά έντονους - διαλογισμούς μέσω των οποίων θα σας φέρουμε μια σειρά ενεργειακών εμπειριών.

Όλα όσα κάναμε από την προηγούμενη συνάντηση στη Σλοβενία ήταν προετοιμασία για αυτό το επόμενο.

Θα κάνουμε ένα Κβαντικό άλμα όταν μαζευτείτε σε φυσικό επίπεδο στη Σλοβενία σας.

Προσκαλούμε τον καθένα σας από την κοινότητα Stargate να συμμετάσχει σε αυτό το διαδικτυακό εργαστήρι, να αρχίσει να αισθάνεται τις δυναμικές του τι δημιουργούμε μαζί.” - Αλκαζάρ

 

Μπείτε στην Εμπειρία Stargate Σε Αυτό το Δωρεάν Διαδικτυακό Εργαστήρι!

 

Ηχογραφήθηκε ζωντανά τον Φεβρουάριο του 2020

 

Σε αυτό το διαδικτυακό εργαστήρι θα αρχίσουμε τη διαδικασία ενεργοποίησης και ανοίγματος του εσωτερικού σας Stargate.

 

Δουλεύοντας στο φυσικό επίπεδο, αλλά ενεργειακά, για να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία του να επιτρέπετε στην δια-διαστασιακή σας πύλη να αρχίσει να λειτουργεί. 

Η εργασία Stargate αλλάζει - πρόκειται να γίνει ένα Γιγαντιαίο άλμα σε αυτό που στο παρελθόν ήταν μια ήπια εργασία προς αύξηση της δόνησης σας, έχοντας περισσότερη κατανόηση. Αυτό το άλμα αφορά την ενσωμάτωση στην ανθρωπινότητά σας των αλλαγών που μπορούν να σας επιτρέψουν να ζείτε στην αφθονία σε όλα τα επίπεδα.

Η πρόσκληση για το διαδικτυακό αυτό εργαστήρι αποτελεί ένα προπαρασκευαστικό βήμα προς αυτή την ενσωμάτωση και εξέλιξη που θα συμβεί στη Σλοβενία σας.
- Αλκαζάρ
Placeholder Image

Ενεργοποίηση του Εσωτερικού Σας Stargate

To Stargate - αυτή η δια-διαστασιακή πύλη - είναι εκεί σε υλική μορφή για να σας υπενθυμίζει αυτό που έχετε εσωτερικά.

Το Εσωτερικό σας Stargate, στο υλικό επίπεδο, είναι η επίφυση και η υπόφυση μέσα στο φυσικό σας σώμα. Έχετε επίγνωση, ίσως, πως η φυσική σας καρδιά έχει μια αντίστοιχη φυσική λειτουργία - όμως έχετε επίγνωση των ανώτερων της πτυχών επίσης: της αίσθησης, του συναισθήματος, της διασύνδεσης που γίνεται μέσα το καρδιακό σας κέντρο.

Με παρόμοιο τρόπο, η επίφυση και η υπόφυση εργάζονται μαζί σε ανώτερο επίπεδο για να δημιουργήσουν τη δυναμική για το εσωτερικό σας Stargate. Όπως οι καρδιές σας, τα συναισθήματα σας έκλεισαν στο παρελθόν - σε μεγαλύτερο βαθμό για τους πλείστους ανθρώπους - το εσωτερικό σας Stargate έκλεισε επίσης.

 

Placeholder Image

Κοινότητα Stargate

Είναι πολλές, πολλές χιλιάδες ανθρώπων στον κόσμο σας που είναι συνδεδεμένοι με το Stargate, που δημιουργούν μια κοινότητα Stargate, μια οικογένεια.
Ήρθε ο καιρός να το φέρουμε σε μεγαλύτερη συνοχή, περισσότερη ενότητα, περισσότερη υποστήριξη για τον κάθε ένα από σας.

Ήρθε ο καιρός να γνωριστείτε καλύτερα, ήρθε ο καιρός να αλληλοϋποστηρίζεστε περισσότερο. Στο κέντρο τοτ Stargate στο Mount Shasta, εργαζόμαστε προς εκκίνηση μιας διαδικασίας: πολλούς διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα σας στηρίζουμε μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με τη βδομάδα - με πληροφορίες, με επικοινωνίες, με αγάπη - για να σας συνδέουμε συνεχώς μεταξύ σας. Για να αισθάνεσθε μέρος αυτής της κοινότητας.

 
Placeholder Image

Το Μορφικό Πεδίο Stargate

Έχετε ίσως επίγνωση αυτού που ονομάζουμε μορφικό πεδίο. Είναι μια ενεργειακή, είναι μέρος του Κβαντικού Πεδίου, αλλά συγκεκριμένα συνδέει ολόκληρη την ανθρωπότητα μαζί. Είναι αόρατο, είναι ανεπαίσθητο, όμως είναι εκεί.
ο μορφικό πεδίο συνδέει τον καθένα από εσάς. Προτιθέμεθα τώρα να δημιουργήσουμε ένα μορφικό πεδίο της κοινότητας Stargate. Θα σας καθοδηγήσουμε σε μια ενεργειακή διαδικασία για να σας συνδέσουμε με αυτό το μορφικό πεδίο της κοινότητας Stargate που θα δημιουργήσετε μαζί. Θα γιεώσετε αυτή τη διαδικασία στο διαδικτυακό εργαστήρι και θα ολοκληρωθεί στη Σλοβενία.

Ακούστε την Πρόσκληση του Αλκαζάρ 

Ενεργοποίηση του Εσωτερικού Σας 

Εγγραφείτε Εδώ!

 

“Και ελπίζουμε αυτό το μήνυμα, αυτή η πρόσκληση να φτάσει στο κάθε άτομο που το Stargate άγγιξε μέχρι τώρα.”

Αλκαζάρ

 

Powered by Kajabi