Το Υπερσυνειδητό Εσωτερικό Παιδί

 

Η Πύλη σας στη Διευρυμένη Πραγματικότητα 

 

Σας Προσκαλούμε Να Συμμετέχετε Μαζί Μας Σε Αυτή την Εμπειρία 4 Βδομάδων!

 

Συναντήστε το Εσωτερικό σας Παιδί και ανακαλύψτε πως αυτός/ αυτή μπορεί να είναι ο εσωτερικός σας οδηγός, θεραπευτής, δημιουργός και η πύλη σας στη Διευρυμένη Πραγματικότητα.

 

Συμμετέχετε Μαζί Μας Σε Αυτή την Εσωτερική Εξερεύνηση!

 "Υπάρχουν πολλά είδη εργασίας με το εσωτερικό παιδί, εντούτοις τίποτα δε συγκρίνεται με την εργασία για το εσωτερικό παιδί του Stargate, που λειτουργεί στο Κβαντικό Πεδίο.

 

Οπόταν, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή την εσωτερική εξερεύνηση. Καθότι η τεχνική μας αποδεδειγμένα βοήθησε χιλιάδες ανθρώπων να γίνουν περισσότερο ελεύθεροι, περισσότερο δημιουργικοί, με περισσότερη αφθονία στη ζωή τους."

 

- Αλκαζάρ, Ο Οδηγός του Stargate

   

Ακούστε Τι Έχει Να Πει ο Αλκαζάρ Σχετικά Με Το Υπερσυνειδητό Εσωτερικό Παιδί ...

 

Πατήστε την Αναπαραγωγή Πιο Κάτω για Να Αρχίσετε την Ακρόαση!

Η Σειρά Των Τεσσάρων Εβδομάδων

Τα Νέα Βάθη & Ύψη της Εργασίας  Stargate Με Το Εσωτερικό Παιδί

 

Ο Αλκαζάρ θ αμοιραστεί μια βαθύτερη κατανόηση του Υπερσυνειδητού Εσωτερικού Παιδιού.

Κάθε βδομάδα, οι καθοδηγούμενοι διαλογισμοί θα χτίζουν ενεργειακά πεδία για να επιτρέψουν τη διδασκαλία να πάει πέρα από το μυαλό σε μια βαθιά, μετασχηματιστική εμπειρία.

Κάθε Κυριακή ο Αλκαζάρ θα εργάζεται με το Εσωτερικό Παιδί των εθελοντών, δημιουργώντας ένα ενεργειακό πλαίσιο που μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε καθώς περιγράφει και δεικνύει την απλότητα του να εμβαθύνετε τη σχέση σας με το Εσωτερικό σας Παιδί.

 

"Περιοχές που δεν σκεφτήκατε καν μπορούν να ξανοιχτούν για σας, εάν επιλέξετε να διεισδύσετε βαθιά στη σύνδεση σας με το εσωτερικό σας παιδί."

-Αλκαζάρ

Ο Εσωτερικός Οδηγός

Ο Εσωτερικός Θεραπευτής

 

"Η εργασία με το εσωτερικό παιδί δεν είναι κάτι που κάνετε μια φορά και τικάρετε το κουτάκι λέγοντας πως το 'χετε κάνει. Η εργασία με το εσωτερικό παιδί έχει να κάνει με την εγκαθίδρυση μιας σχέσης αγάπης με τον νεαρότερό σας εαυτό. Αποκαλούμε το εσωτερικό σας παιδί ως τον εσωτερικό σας οδηγό. Καθότι το εσωτερικό σας παιδί γνωρίζει τα ζόρια που περάσατε νωρίτερα στη ζωή σας και το εσωτερικό σας παιδί θα σας δείξει ποιο είναι το πιο κατάλληλο θέμα να εργαστείτε κάθε φορά που συνδέεστε μαζί του ή μαζί της.

Πολλοί από σας συμμετείχατε σε αυτή την εργασία μαζί μας στο παρελθόν, όμως σε τούτη τη σειρά θα σας συστήσουμε σε μια πολύ βαθύτερη πτυχή του εσωτερικού σας παιδιού, και αυτή είναι η πτυχή του εσωτερικού παιδιού που είναι συνδεδεμένη με  την Υπερσυνειδητότητά του. Σε τόσο νεαρή ηλικία η σύνδεση είναι πολύ δυνατή, πολύ πιο δυνατή απ' αυτήν που οι περισσότεροι από σας έχουν ως ενήλικες. Οπόταν, η σοφία της Υπερσυνειδητότητάς σας μπορεί να έρθει μέσω του εσωτερικού παιδιού και θ' ανακαλύψετε καθώς εργάζεστε μαζί της ή μαζί του πως το εσωτερικό παιδί αρχίζει να σας βοηθά εσάς, τον ενήλικα στην κατανόηση.

Έτσι, το εσωτερικό σας παιδί θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, θέμα προς θέμα στη δημιουργία περισσότερης ελευθερίας στη ζωή σας, περισσότερης κατανόησης, και πολύ σύντομα η σχέση ανάμεσα σε σας και στο μικρούλι θα γίνει τόσο χειροπιαστή που θα παρατηρήσετε το εσωτερικό παιδί να επικοινωνεί μαζί σας καθώς προχωράτε στην καθημερινή σας ζωή. Και από εδώ θα ξεκινήσουμε."

 

"Το εσωτερικό σας παιδί είναι επίσης ο εσωτερικός σας θεραπευτής. Γνωρίζουν τι έχουν ζήσει. Γνωρίζουν τι χρειάζεται να επιλυθεί. Γνωρίζουν τι ήταν επώδυνο συναισθηματικά, φυσικά, νοητικά γι' αυτά στο παρελθόν. Οπότε, όταν εργαζόμαστε με το εσωτερικό παιδί χρησιμοποιώντας τις ενέργειες του Stargate, εσείς ο ενήλικας δεν αποφασίζετε σε ποιο πεδίο να εστιάσετε, το εσωτερικό παιδί σας φέρνει το πεδίο αυτό.

Το εσωτερικό παιδί έρχεται σε σας στην κατάλληλη ηλικία όταν μια συγκεκριμένη κατάσταση προκάλεσε δυσκολία, ένα κλείσιμο, έναν περιορισμό, ένα υποσυνείδητο πρόγραμμα. Το εσωτερικό σας παιδί θα σας πάει βήμα-βήμα. Το πιο σημαντικό ζήτημα θα έρθει πρώτο και έπειτα θα σας πάει στο επόμενο, και στο επόμενο και ούτω καθεξής. 

Η μαγεία σχετικά με το συγκεκριμένο σεμινάριο για το εσωτερικό παιδί είναι το ότι θα σας συστήσουμε στην Υπερσυνειδητή πτυχή του εσωτερικού σας παιδιού και αυτή η Υπερσυνειδητή πτυχή είναι εκείνη που καθοδηγεί τη διαδικασία. Με κάθε κατανόηση και απελευθέρωση γίνεται μια θεραπεία σε κάποιο επίπεδο, είτε στο φυσικό, που μπορεί να συμβεί, νοητικές, συναισθηματικές, ακόμα και πνευματικές θεραπείες.

Τι είναι μια θεραπεία; Μια θεραπεία είναι απλά το να επιτρέπετε στις ενέργειες να ρέουν με τον τρόπο που θέλουν, αντί να είναι είτε περιορισμένες ή αποκλίνουσες ή απλά αποκομμένες. Υπάρχουν πολλές ενέργειες διαθέσιμες εντός σας, όμως είναι αποκομμένες ή εξαιρετικά περιορισμένες αυτή τη στιγμή. Οπόταν, επιτρέψτε στον εσωτερικό σας θεραπευτή, το εσωτερικό σας παιδί  να σας βοηθήσει στην ενήλικη ζωή σας. Να αποκτήσετε περισσότερη ζωτικότητα, περισσότερη ενέργεια, να γίνετε πιο δημιουργικοί, περισσότερο χαρούμενοι, περισσότερο στοργικοί και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με αυτές τις περιγραφές. Επιτρέψτε στο εσωτερικό σας παιδί να δημιουργήσει μια θεραπεία για τον ενήλικα"

 

Ο Εσωτερικός Δημιουργός

 

Η Εσωτερική Πύλη

 

"Σε αυτό το πρόγραμμα θα σας συστήσουμε στον εσωτερικό σς δημιουργό, και είναι εδώ που μπαίνουμε στη μαγεία, όπου κινούμαστε, εμβαθύνουμε περισσότερο στην κατανόηση της Υπερσυνειδητής πτυχής του εσωτερικού σας παιδιού.

Καθότι ο Υπερσυνειδητός σας Εαυτός που πράττει διαμέσου του εσωτερικού παιδιού, κατ' ακρίβειαν φρόντιζε το παιδί καθώς προχωρούσατε στα πρώτα σας χρόνια. Η ανθρώπινη πτυχή βίωσε δύσκολες καταστάσεις και η Υπερσυνειδητή πτυχή του παιδιού σας είπε "άφησε στην άκρη αυτή τη δύσκολη κατάσταση, δεν είσαι εσύ, δεν έχεις την ικανότητα να τη διαχειριστείς τώρα. Θα τη χειριστείς αργότερα στη ζωή."

Κατανοήστε πως η Υπερσυνειδητή πτυχή του παιδιού έχει πλήρη επίγνωση, έχει πλήρη σύνδεση με το Πνεύμα, κατανοεί πλήρως την ανθρώπινη διαδικασία, έτσι καθοδηγεί το μικρούλι διαμέσου των προκλήσεων της ζωής της ζωής λέγοντας ξανά και ξανά "αυτή την κατάσταση δεν μπορείς να τη χειριστείς τώρα, άσε την στην άκρη." Τι σημαίνει αυτό στο φυσικό ανθρώπινο επίπεδο το να την αφήνετε στην άκρη; Σημαίνει να σπρώχνετε στο υποσυνείδητο σας ένα πρόγραμμα που λέει "απόφυγε το αυτό μέχρι να είσαι έτοιμος/η να το χειριστείς." Έτσι, το υποσυνείδητό σας έχει πολλά προγράμματα που σας προστατεύουν, σας βοηθούν να αποφεύγετε την πυροδότηση συγκεκριμένων καταστάσεων στη ζωή μέχρι να έχετε την ικανότητα, τη γνώση, τη σοφία να τις χειριστείτε.

 Το Υπερσυνειδητό σας καθοδηγούσε το εσωτερικό σας παιδί, το προστάτευε από καταστάσεις της ζωής που εκείνη ή εκείνος δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Όμως, τώρα, Αγαπημένοι, τώρα είναι η ώρα να επιστρέψει. Τώρα είναι η ώρα να επιτρέψετε στο Υπερσυνειδητό σας εσωτερικό παιδί να σας δείξει αυτά τα ζητήματα, αυτές τις καταστάσεις και κάνοντάς το, γίνεται θεραπεία.

Αυτή είναι η διαδικασία επειδή καθώς αρχίζετε να επιλύετε αυτά τα ζητήματα, περισσότερη ζωτική δύναμη ρέει διαμέσου σας και η θεραπεία γίνεται σε όλα τα επίπεδα και αρχίζει να σας συνδέει με ολοένα και περισσότερη ροή στην ενήλική σας ζωή.

Περισσότερη και περισσότερη ροή από την Υπερσυνειδητότητά σας. Τότε είναι που η ζωή αρχίζει να γίνεται συναρπαστική."

"Οπόταν τώρα, Αγαπημένοι, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως το εσωτερικό σας παιδί είναι κατ' ακρίβειαν ένας θαυμαστός οδηγός στον ενήλικά σας. Καθώς εργαστήκατε με το εσωτερικό σας παιδί για πολλά εξελικτικά βήματα στη ζωή σας, θα ανακαλύψετε πως η καθοδήγηση που έρχεται απ' το εσωτερικό παιδί γίνεται πιο ξεκάθαρη, πιο ισχυρή, πιο υποστηρικτική. 

Καθότι, όταν αρχίσετε να απελευθερώνετε τους περιορισμούς του παρελθόντος, η ενεργειακή σας αρχίζει να δονείται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αρχίζετε να έχετε πρόσβαση σε ικανότητες που ίσως δεν φανταστήκατε καν. Κι αυτό επειδή αρχίζετε να συνδέεστε με τη σοφία που μεταφέρατε από προηγούμενες ζωές. Αρχίζετε να επιτρέπετε στις εσωτερικές αισθήσεις να λειτουργούν και θ' ανακαλύψετε πως το εσωτερικό σας παιδί ήδη γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Το εσωτερικό σας παιδί θα σας δείχνει πως να αποκτήσετε πρόσβαση στη μαγεία, την ευφυΐα του ποιοι στ' αλήθεια είστε.

Βιώνετε ένα τόσο μικρό κομμάτι της ζωής, τόσο μικρό κομμάτι της πραγματικότητας. Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να δείτε τους οδηγούς που είναι διαθέσιμοι για εσάς; Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε απλά να κουβεντιάσετε μαζί τους όπως μιλάτε με ένα φίλο; Πως θα σας φαινόταν αν θυμόσασταν πως ήσασταν θεραπευτής σε προηγούμενες ζωές και εκείνες οι ενέργειες επέστρεφαν σε σας; Το εσωτερικό σας παιδί μπορεί να σας δείξει αυτά τα πράγματα, μπορεί ν' αρχίσει να σας βοηθά. Το εσωτερικό σας παιδί γίνεται ο εσωτερικός σας δάσκαλος. 

Το εσωτερικό σας παιδί είναι μια πύλη στην απειρότητα του ποιοι μπορείτε να γίνετε. Χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αυτό το μικρούλι χρειάζεται να σας εμπιστευτεί. Το μικρούλι χρειάζεται να αισθανθεί την αγάπη σας, τη φροντίδα σας, τη συμπόνοια σας, την κατανόησή σας. Και αυτό θα επιτρέψει  στην ανθρώπινη πτυχή του εσωτερικού σας παιδιού να  φέρει στο προσκήνιο, με συναρπαστικούς τρόπους, την Υπερσυνειδητή πτυχή του εσωτερικού σας παιδιού, αυτού του εσωτερικού οδηγού. Είναι μια πύλη στο να γνωρίσετε τον Εαυτό σας σε πολλά, πολλά επίπεδα. Πεδία που δεν σκεφτήκατε καν μπορούν να ανοιχτούν σε σας, αν επιλέξετε να εμβαθύνετε στη σύνδεση με το εσωτερικό σας παιδί. Αυτό είναι μια πρόσκληση. Είμαι ο Αλκαζάρ, το Πνεύμα του Stargate και σας λέω "είστε έτοιμοι να διαβείτε αυτή την πύλη και να ανακαλύψετε έναν καινούριο εαυτό;"

Συμμετέχετε Μαζί Μας Για Εσωτερική Εξερεύνηση!

Είναι η πρόθεσή μας να μοιραστούμε αυτή τη σοφία με τον κόσμο. Για να γίνουν αυτές οι εμπειρίες πιο προσβάσιμες σε εκείνες τις χώρες και τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις τη δεδομένη στιγμή, δημιουργούμε μια φθηνή επιλογή αγοράς του εν λόγω προγράμματος. Παρακαλείστε για λίγο να συντονιστείτε και να δείτε σε ποιο επίπεδο θα θέλατε να στηρίξετε την εργασία Stargate!

Τιμή Για Αυτή Την 4 Εβδομάδων Σειρά

$55

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τιμή Για Αυτή Την 4 Εβδομάδων Σειρά

$111

Μία Πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τιμή Για Αυτή Την 4 Εβδομάδων Σειρά

$222

Μία Πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τι μοιράστηκαν οι άνθρωποι σχετικά με τις εμπειρίες τους με την εργασία Stargate για το εσωτερικό παιδί

Έρρολ

Τυχαία βρήκα το διαδικτυακό εργαστήρι για το εσωτερικό παιδί ...

Ήταν απίστευτο! Προσπάθησα να βρω το εσωτερικό μου παιδί προηγουμένως, μα πάντα ένιωθα πως ήταν λίγο φτιαχτό και εξαναγκασμένο για να είμαι ειλικρινής και τα τελικά αποτελέσματα δεν ήταν πολύ πειστικά ... Αυτό ήταν από ένα άλλο κόσμο!!

Λίντα

Έχω κάνει εργασία με το Εσωτερικό Παιδί από ψυχολογική πτυχή, αλλά όχι σαν αυτό.

Μπόρεσα να έχω πρόσβαση πολλές φορές σε διαφορετικές ηλικίες όταν το Εσωτερικό μου Παιδί ένιωθε πως δεν ήταν άξιο της προσοχής που άξιζε ...Την κράτησα, την άκουσα, την καθησύχασα και τη διαβεβαίωσα πως ήταν τόσο άξια αγάπης και προσοχής.

Σολβέι

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το υπέροχο πρόγραμμα.

Δοκίμασα να εργαστώ με το εσωτερικό μου παιδί με διαφορετικές θεραπείες και διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα τη σύνδεση και τη δύναμη που ένιωσα με αυτό ... Πλήρη σύνδεση με το εσωτερικό μου παιδί, τον ανώτερο μου εαυτό και τους οδηγούς μου.

"Διαβείτε διαμέσου μιας πύλης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο της ανθρώπινης εμπειρίας."

Αλκαζάρ