Αγαπημένοι σας χαιρετάμε, είμαι ο Αλκαζάρ, 

Το 2021 θα είναι ένας ενδιαφέρον χρόνος. Είναι, για μερικούς από εσάς, μια χρονιά τεράστιων δυναμικών. Όμως, απ' την εγκόσμια οπτική θα είναι μια χρονιά με πολύ χάος, σύγχυση, φόβου και πανικού. Και φυσικά, είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον καθένα και όλους σας.

Η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε τακτική επικοινωνία και ενεργειακή υποστήριξη. Είναι εξαιρετικής σημασίας αυτούς τους ραγδαία εξελισσόμενους καιρούς να διατηρήσετε μια υψηλή δόνηση, μια σύνδεση με τον Υπερσυνειδητό σας Εαυτό και μια σύνδεση με εκείνους τους ομοϊδεάτες ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμένετε συνδεδεμένοι με το Πνεύμα, αναμεταξύ σας. Οπότε, θα δημιουργούμε καθημερινούς διαλογισμούς, καθημερινή πληροφόρηση σε μια σειρά συνεχιζόμενων μηνιαίων παρουσιάσεων, στις οποίες προσκαλούμε τον καθένα από εσάς να συμμετέχει μαζί μας.

Η πρόθεση μαζί με αυτό είναι η δημιουργία για κάθε άτομο μιας συνεχούς επανασύνδεσης, μια εμβάθυνση του Υπερσυνειδητού σας Εαυτού στην ανθρώπινη εμπειρία ώστε το δημιούργημα που στ' αλήθεια είστε να αρχίσει να λειτουργεί ολοένα και περισσότερο μέσω του ανθρώπινου σας εαυτού ώστε να υπερβείτε το χάος και τη σύγχυση που θα συμβαίνουν γύρω σας.

Με αυτό τον τρόπο, διαμέσου αυτών των πρωινών ομιλιών, θα συνδέεστε ενεργειακά με ολόκληρη την Κοινότητα Stargate, ενδυναμώνοντας εκείνες τις συνδέσεις, επίσης δημιουργώντας μέσα στο Πλέγμα Stargate Grid μια δυνατότερη και δυνατότερη ενεργειακή. Αυτό θα σας βοηθήσει ατομικά, αλλά θα επηρεάσει επίσης και αυτό που αποκαλούμε μορφικό πεδίο της ανθρωπότητας. Οπόταν, θα συμβάλλετε στις αλλαγές, στην ανύψωση της ανθρωπότητας.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας. Σας προσκαλούμε αυτή τη χρονιά της απόφασης, όπως την αποκαλέσαμε, σας προσκαλούμε να αποφασίσετε να αναλάβετε την ευθύνη για τη δικιά σας εξέλιξη. Οπόταν σας προσκαλούμε, σας ενθαρρύνουμε να σκεφτείτε τη δυναμική να συνδέεστε με την Stargate οικογένειά σας τακτικά και να αρχίσετε να ζείτε μιαν εντελώς καινούρια πραγματικότητα στη ζωή σας. Μια πραγματικότητα που επίσης θα στηρίζει τους γύρω σας απλά με τη δικιά σας χαρά, τη δική σας δόνηση που εκπέμπετε στους άλλους.

Αγαπημένοι, λέγαμε για πολλά χρόνια πως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Τούτη τη στιγμή, αυτή η απλή φράση "ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον εαυτό σας" δεν θα μπορούσε να είναι πιο σχετική, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντική. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να απελευθερωθείτε.

Επιστροφή Στη Σελίδα Εγγραφής!
Powered by Kajabi