Από την Επιβίωση στην Ευημερία

Διαπερνώντας σε Ένα Νέο Επίπεδο Ψυχικής και Συναισθηματικής Ζωτικότητας
ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Ακούστε Το Channeling του Άλκαζαρ Για Αυτό Το Πρόγραμμα!

 

Εβδομάδα 1η

Επανασχεδίαση του Νευρικού Σας Συστήματος

Κατανοήστε πως η πρόθεση και η προσοχή σας αλλάζουν κυριολεκτικά το νευρικό σας δίκτυο.

Η ευφυΐα σας δεν περιορίζεται μόνο στο μυαλό σας…έχετε απέραντο αριθμό νευρώνων στη καρδιά και στο έντερό σας!

Διαλύστε τα ενσωματωμένα νευρικά μοτίβα που σχετίζονται με το στρες, τον πόνο, την ταλαιπωρία και δημιουργήστε το χώρο για μοτίβα υγείας, χαράς και αγάπης

Ο Άλκαζαρ θα καθοδηγήσει ένα εκπληκτικό διαλογισμό ενεργειών για την επανεξισορρόπηση και τον επανασχεδιασμό του εκτεταμένου νευρικού σας συστήματος

Εβδομάδα 2η

Ελευθερώνοντας το Νου & τα Συναισθήματά Σας

Κατανοήστε τη σημαντική επίπτωση που έχει η πρώιμη ζωή σας στο να περιορίζει τις εμπειρίες σας στο σήμερα

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το νου σας έτσι ώστε να αναγνωρίζετε συνειδητά και να επιλύετε τα ανθυγιεινά ψυχικά και συναισθηματικά μοτίβα. 

Ξεκινήστε να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ την Υπερσυνείδησή σας – την πραγματική ευφυία που είστε, πέρα από το νου και αναπτυχθείτε στο επόμενο επίπεδο της ανθρώπινης οντότητάς σας!

Ο διαλογισμός αυτής της εβδομάδας θα εστιάσει στην κατανόηση, την αγάπη και την απελευθέρωση του νου και των συναισθημάτων

Εβδομάδα 3η

Μεταμορφώνοντας τις Σχέσεις Σας

Συνειδητοποιήστε ότι οι σχέσεις σας επιδρούν στην έννοια του εαυτού, και πως η οικογένεια και η κοινωνία έχουν δημιουργήσει μοτίβα καταστάσεων με περιορισμούς

Βελτιώστε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις με το να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας να είναι φυσικός και να τιμά τη διαφορετικότητα των άλλων

Διαλύστε  το φόβο της έκθεσής σας προς την κοινή θέα, έτσι ώστε να αναγνωριστείτε για αυτό που πραγματικά είστε

Ο Άλκαζαρ θα σας υποστηρίξει με ένα διαλογισμό , προκειμένου να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τον εαυτό σας και με τους άλλους

Εβδομάδα 4η – Θα μας την Αποκαλύψει ο Άλκαζαρ!

Όπως και στην Σειρά “Μεγαλώνουμε Παραμένοντας Νέοι”, ο Άλκαζαρ δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το θέμα της τέταρτης εβδομάδας… Την τελευταία φορά ήταν μια μεγάλη έκπληξη, όμως έφερε στην επιφάνεια την επικείμενη αιτία όλων των μοτίβων που προκαλούν τη γήρανση.

Στοιχεία Κάθε Εβδομάδας

Κάθε εβδομάδα θα μετακινήστε στη διαδικασία κατανόησης της ανθρώπινης εμπειρίας σας ,μέσα από το πρίσμα των τελευταίων επιστημονικών ανακαλύψεων,  σχετικά με το ενσωματωμένο μυαλό, το νου & τα συναισθήματα, και τις σχέσεις που σας διαμορφώνουν. 
Ανοίξτε τον εαυτό σας στη διορατικότητα και τη σοφία του Άλκαζαρ καθώς απαντά ερωτήσεις σχετικά με το τι σας κρατά στάσιμους (υποβάλετε τις ΔΙΚΕΣ σας ερωτήσεις μετά την εγγραφή σας!), δίνοντας εξηγήσεις σε βάθος για το πώς μπορείτε να περάσετε σε ένα νέο επίπεδο ζωτικότητας στη ζωή σας.  
“H Ελευθερία δεν χρειάζεται να είναι ο στόχος. Η Ελευθερία μπορεί να είναι μέρος του ταξιδιού.” -Άλκαζαρ
Λάβετε εβδομαδιαία ενεργειακούς διαλογισμούς Stargate σχεδιασμένους να σας προάγουν στην αγάπη του εαυτού και τη διορατική ροή , η οποία σας προτρέπει να βιώσετε τον εαυτό σας μέσα σε ένα νέο φως, σε μια νέα ζωτικότητα, σε μια νέα νεανικότητα.

Από την Επιβίωση στην Ευημερία

Είναι η πρόθεσή μας να μοιραστούμε αυτή τη σοφία με τον κόσμο. Για να γίνουν αυτές οι εμπειρίες πιο προσβάσιμες σε εκείνες τις χώρες και τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις τη δεδομένη στιγμή, δημιουργούμε μια φθηνή επιλογή αγοράς του εν λόγω προγράμματος. Παρακαλείστε για λίγο να συντονιστείτε και να δείτε σε ποιο επίπεδο θα θέλατε να στηρίξετε την εργασία Stargate!

Τιμή Για Αυτή Την 4 Εβδομάδων Σειρά

$147

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τιμή Για Αυτή Την 4 Εβδομάδων Σειρά

$77

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Τιμή Για Αυτή Την 4 Εβδομάδων Σειρά

$37

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Λάβετε Νέους Διαλογισμούς Stargate Οι Οποίοι Θα Σας Υποστηρίξουν Στο Να Νιώσετε Πλήρη Ζωτικότητα

Διαλογισμοί Αγαπώντας τον Εαυτό Όπως Είναι

Πριν κάνετε την οποιαδήποτε αλλαγή, χρειάζεται να αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τον εαυτό σας όπως είναι.  Αυτό είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους, λόγω των πεποιθήσεών τους στο ασυνείδητο. Ο Άλκαζαρ θα μας καθοδηγήσει στην αναγνώριση αυτών των παλαιών προγραμμάτων και στην επίλυσή τους, η οποία οδηγεί με φυσικό τρόπο στην αγάπη του εαυτού και την εκτίμηση.

Διαλογισμοί Επανασχεδιασμού

Ο μηχανισμός του εγκεφαλικού-νου σας είναι καταπληκτικός! Μπορεί να επαναπρογραμματίσει τον εαυτό του πολύ γρήγορα.

Ο Άλκαζαρ θα σας καθοδηγήσει στο πως να χρησιμοποιείτε την πρόθεση και την προσοχή σας, με την ενίσχυση της δυναμικής του Stargate, για να  επανα-προγραμματίσετε το νου και τα συναισθήματα, τον ενσωματωμένο μηχανισμό σκέψης  και το νευρικό σύστημα καθώς και την φύση των σχέσεων σας.

Επιτρέψετε στο Stargate να επιλύσει τους ψυχικούς και συναισθηματικούς κύκλους που συνεχίζουν να σας περιορίζουν…

Αγαπητοί Μας, Χαιρετούμε Εσάς, Είμαι Ο Άλκαζαρ

Για πολλά χρόνια λέμε ότι αυτό που συμβαίνει εδώ στη Γη είναι η επιτομή της Δημιουργίας και ότι το Σύμπαν παρακολουθεί.

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός τώρα, επειδή η ανθρωπότητα βρίσκεται στο στάδιο της αφύπνισης.

Και εσείς που αισθάνεσθε το κάλεσμα σε αυτή την εργασία του Stargate, είστε αυτοί που δείχνουν το δρόμο.

Και θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε τόσο διαφορετικά επίπεδα:

Τι συμβαίνει τώρα,

Τι πρόκειται να ακολουθήσει,

Και για το ρόλο σας στην μεταμόρφωση του εαυτού, η οποία οδηγεί στη μεταμόρφωση της ανθρωπότητας, η οποία με τη σειρά της οδηγεί στη μεταμόρφωση ολόκληρου του Σύμπαντος. Μπορεί ο νους να δυσκολεύεται να αποδεχθεί τα παραπάνω, όμως έτσι είναι.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας σε άλλη μια σειρά τεσσάρων εβδομάδων για να δείτε από μόνοι σας ΠΩΣ λειτουργεί η ανθρωπότητα… ΠΩΣ η υπερσυνείδησή σας συνδέεται με την ανθρωπότητα… ΠΩΣ, συνδυάζοντας αυτή την κατανόηση, μπορείτε να επανα-δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας.

Πως, με αυτή την κατανόηση, μπορείτε να αλλάξετε το σώμα σας, να επανα-προγραμματίσετε το νου σας στην ελευθερία, να αλλάξετε τις κοινωνίες σας.

Αγαπητοί μας, είναι η ώρα…Συμβαίνει τώρα.

Υπάρχει πάρα πολλή υποστήριξη σε τόσα πολλά επίπεδα για την ανθρώπινη εξέλιξη τώρα.

Είστε πάνω στο κύμα της μεταμόρφωσης. Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια δυναμική ώθηση, μια ώθηση σε διανοητικό επίπεδο για να κατανοήσετε τι συμβαίνει, και μια ώθηση σε μιά αίσθηση /σε συναισθηματικό επίπεδο, έτσι ώστε να υπάρχει τόση αγάπη στην καρδιά σας, τόση αγάπη στην οντότητά σας - έτσι ώστε να μη σας περιορίζει πλέον η αντανάκλαση της παλιάς κατάστασης.

Ελάτε μαζί μας, ελευθερώστε τον κόσμο, ξεκινώντας με τον εαυτό σας.

Γίνετε Η Επανάσταση “Ελευθερώστε Tον

Κόσμο…Ξεκινώντας Με Τον Εαυτό Σας”

- Άλκαζαρ

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.