Μεγαλώστε Παραμένοντας Νέοι¨

Ανάπλαση Του Σώματος Σε Κυτταρικό Επίπεδο

 

Μέρος Πρώτο του Προγράμματος Νεότητας του Stargate

 

Ένα Πρόγραμμα Stargate Webinar Τεσσάρων Εβδομάδων

 

Μια Εκ Των Προτέρων Ηχογραφημένη Σειρά Διαδικτυακών Εργαστηρίων, Μάρτιος 2017

 

 

Συμμετέχετε μαζί με χιλιάδες ανθρώπων από όλον τον κόσμο που αποδείχθηκε να είναι μια απίστευτη μετασχηματιστική σειρά διαδικτυακών εργαστηρίων!

 

Το διαδικτυακό πρόγραμμα Μεγαλώνοντας Νέοι είναι σχεδιασμένο για να προάγει την αναζωογόνηση του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο. Συγκεκριμένοι διαλογισμοί εστιάζουν στην ενεργοποίηση των τελομερών, των μιτοχόνδριων και των βλαστοκυττάρων. Αυτές οι ενέργειες βοηθούν στην αντιστροφή της γήρανσης, στην αύξηση των ενεργειακών επιπέδων και στην επαναφορά της ισορροπίας σε ολόκληρο το σώμα.

 

Παρότι αυτό το πρόγραμμα μεταδόθηκε στον αέρα ζωντανά τον Μάρτιο του 2017, οι ενέργειες του Stargate είναι Κβαντικές και είναι πάντα προσβάσιμες. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε τις μαγνητοσκοπήσεις όλων των διαδικτυακών εργαστηρίων και τους διαλογισμούς σε mp3 αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε, απ’ όπου θα βιώσετε τις ενέργειες καθώς διαλογίζεστε μαζί τους.

 

"Όπως γνωρίζετε, η εμπειρία Stargate έχει να κάνει πάρα πολύ με την ενεργητική μεταμόρφωση.   Θα θέλαμε να σας δείξουμε  πώς να προσθέσετε αυτή τη διαδικασία, πάνω σ αυτή ,  που ονομάζουμε «Youthing»"

- Alcazar

Μια Πρόσκληση Για το Πρόγραμμα Νεότητας του Αλκαζάρ

Σας προσκαλούμε να ακούσετε τι έχει να μας πεί ο  Alcazar  για αυτό το  Webinar. Για να ακούσετε την πληροφορία του  Alcazar  - κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί...

Τι εννοείς, και τι προσπαθούμε να επιτύχουμε με το «Youthing»;

 

«Αγαπημένοι σας Χαιρετίζουμε , εδω Alcazar,

Όπως γνωρίζετε, η εμπειρία Stargate έχει να κάνει πάρα πολύ με την ενεργητική μεταμόρφωση. Θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς να προσθέσετε αυτή τη διαδικασία, πάνω σ αυτή , που ονομάζουμε «Youthing»

Δουλεύουμε μαζί σας σε κυτταρικό επίπεδο ... Θα εργαζόμαστε πάνω στα επίπεδα της ενεργοποίησης, ενισχύοντας τα τελομερή σας, τα μιτοχόνδριά σας, & με ένα μοναδικό τρόπο τα βλαστικά σας κύτταρα .

Αυτή τη στιγμή θέλουμε να σας πούμε ο,τι, κάθε ένα από αυτά τα μικρά πράγματα έχει συνείδηση - είναι συνειδητά όντα και εάν συνδεθείτε μαζί τους με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να ανταποκριθούν σε σας.

Τι εννοείς, και τι προσπαθούμε να επιτύχουμε με το «Youthing»; Δεν είναι μόνο η λειτουργία του σώματος, όπως έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί; Και έχουμε πει και στο παρελθόν ότι τα σώματά σας έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν για εκατοντάδες χρόνια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γη σας - με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Έτσι, το επίκεντρο αυτής της φάσης του προγράμματος Υouthing Stargate είναι να συνεργαστεί ενεργά με τη συνειδητότητα αυτών των μικρών όντων. Επειδή όταν τα τιμήσετε, όταν τα αναγνωρίσετε, μπορείτε να αρχίσετε να επικοινωνήτε μαζί τους.

Και σε αυτήν την επικοινωνία μπορεί να επιτευχθεί ισορροπία, μπορεί να επιτευχθεί υγεία & μπορεί να αναζωογονηθεί το σώμα . Αυτό είναι Νεανικότητα (Υouthing).

Έτσι, δεν πρόκειται να σας προσκαλέσουμε να κάνετε όλα τα είδη των ασκήσεων και προγράμματα διατροφής. Θα σας καλέσουμε να προσαρμόσετε την ιδέα σας για το τι είναι το σώμα σας , και θα σας προσκαλέσουμε να χαλαρώσετε, να λάβετε τις ενέργειες που θα μοιραστούμε μαζί σας, και στη συνέχεια να θαυμάσετε ό, τι συμβαίνει μέσα στο σώμα σας, καθώς αυτό αρχίζει να λειτουργεί σε έναν εντελώς νέο τρόπο.

Αυτό είναι το Youthing από την πλευρά μας. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε ; "

 

Μεγαλώστε Παραμένοντας Νέοι¨

Μέρος Πρώτο του Προγράμματος Νεότητας του Stargate

Είναι η πρόθεσή μας να μοιραστούμε αυτή τη σοφία με τον κόσμο. Για να γίνουν αυτές οι εμπειρίες πιο προσβάσιμες σε εκείνες τις χώρες και τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις τη δεδομένη στιγμή, δημιουργούμε μια φθηνή επιλογή αγοράς του εν λόγω προγράμματος. Παρακαλείστε για λίγο να συντονιστείτε και να δείτε σε ποιο επίπεδο θα θέλατε να στηρίξετε την εργασία Stargate!

$147

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

$77

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

$37

Μία πληρωμή

  • Βίντεο Επανάληψης
  • Ηχητικά για κάθε διαλογισμό και επικοινωνία
  • Διαδικτυακή Κοινότητα
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

“Αυτό είναι το Youthing από την πλευρά μας. Θα θέλατε να το δοκιμάσετε;