Ανοίγοντας την Πύλη Για Τα Νέα Δώρα Για Την Ανθρωπότητα

Βιώστε τους Ζωντανούς Ενεργειακούς Διαλογισμούς!

 

Opening The Doorway To New Gifts For Humanity

 

Sign Up

Αιώνες πριν στα αρχαία χρόνια, η ανθρωπότητα είχε φυσική πρόσβαση στο Κβαντικό Πεδίο...

 

Είναι η ώρα να επαναδιεκδικήσουμε εκείνο που απωλέσαμε.

 

 

Γιατί Κβαντική Εξέλιξη; 

Για πολλά χρόνια τώρα, ο Αλκαζάρ μας βοηθούσε να καταλάβουμε και να βιώσουμε το Κβαντικό Πεδίο και το βάθος εντός του Κβαντικού πεδίου που ο Αλκαζάρ αποκάλεσε "Το Κενό της Αγνής Δυναμικής".

Αυτό το μέρος όπου συμβαίνει η δημιουργία - όπου ατομικά επηρεάζουμε και επιδρούμε την εμπειρία της ζωής μας στιγμή με στιγμή.

Σχετικά πρόσφατα, συνδεθήκαμε με τον φίλο μας Ντέιβιντ Κλέμεντς, έναν Άγγλο φυσικό και επικοινωνό ο οποίος εργαζόταν με την "ομάδα" του των Ελοχίμ και άλλων οδηγών. Αυτό είναι συναρπαστικό καθότι οι Ελοχίμ επιβλέπουν την εργασία Stargate από τη σύλληψή της.

Οι Ελοχίμ ζήτησαν απ' τον Ντέιβιντ να δημιουργήσει τις Κβαντικές Γεννήτριες, που θα χρησιμοποιήσουμε στο Μάουι για να αγκυροβολήσουμε μια ισχυρή, βαθιά ενεργειακή στο νησί. Αυτό θα είναι το τρίτο μέρος μετά την Κόστα Ρίκα και τη Σλοβενία που έχουμε αγκυροβολήσει αυτές τις ενέργειες.

Μετά το Μάουι, πολλές απ' αυτές τις Κβαντικές Γεννήτριες θα γίνουν διαθέσιμες σε εκείνους στον κόσμο που έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις εμπειρίες και θα έχει εγκαθιδρυθεί το νέο πλέγμα Κβαντικών Γεννητριών.

Αυτή η σειρά των έξι ζωντανών μεταδόσεων θα είναι ένα ενεργειακό "χτίσιμο" για τις ζωντανές μεταδόσεις των ρητρήτς μας στο Μάουι...

Ελάτε Μαζί μας για μια σειρά Έξι Ενεργειακών Διαλογισμών

 

 Επιλέξτε το επίπεδο συνεισφοράς σας για την εργασία Stargate

 

 

Μια Σειρά Προετοιμασίας Για τις Ζωντανές Μεταδόσεις των Stargate Ρητρήτς Απ' το Μάουι που θα γίνουν αργότερα αυτόν τον μήνα!

 

Κβαντική Εξέλιξη

Συμμετέχετε μαζί μας με ελεύθερη συνεισφορά! 

 

Οι Ζωντανές Εκπομπές Θα Γίνουν:

 

Tρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη
14-16 & 21-23 Φεβρουαρίου
9μμ ώρα Αθήνας/ Λευκωσίας
 
Επαναλήψεις διαθέσιμες σύντομα μετά την εκπομπή • Διά βίου πρόσβαση
Έρχεται Σύντομα η Εγγραφή Για Ολόκληρη τη Ζωντανή Μετάδοση Απ' το Μάουι