ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Η Παγκόσμια Συνάντηση Stargate 

Σε Ζωντανή Μετάδοση Με Ελληνική Μετάφραση

"Μαζί μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας."

Ελάτε Μαζί μας στην 5νθήμερη ζωντανή μετάδοση της Παγκόσμιας Συνάντησης Stargate απ' το Μπλεντ στη Σλοβενία

 

9-13 Σεπτεμβρίου

Εγγραφείτε απ' την σελίδα αυτή για ολόκληρο το σεμινάριο με ελληνική μετάφραση!

Αποκτήστε Πρόσβαση στη Ζωντανή Μετάδοση!

Ανανέωση

1


 

Λαμβάνοντας το Πλαίσιο για Ανώτερη Συνειδητότητα 

Τι σημαίνει αυτό για σας προσωπικά

Θα φέρνουμε μια καινούρια ενέργεια, οι ανώτεροι σας εαυτοί ήδη κοινωνούν αυτή την καινούρια ενεργειακή που έχει τη δυναμική να έρθει κάτω, να αγγίξει την ανθρωπότητα, συνδεόμενη με τα πλέγματα της Γης για πρώτη μόλις φορά.

Αυτή η καινούρια ενεργειακή έχει τη δυναμική να ανοίξει τις ικανότητες των ανώτερων διαστασιακά αντιλήψεων σας και την ανώτερη λειτουργία του σώματος σας.

Γεννηθήκατε με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο αναφορικά με τη λειτουργία του σώματος σας.

Μέσα σας έχετε την ικανότητα να νιώσετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω με καινούριους τρόπους, να εκπλήξετε τον εαυτό σας με καινούριες αντιληπτικές δεξιότητες ...

2Η Παγκόσμια Επίδραση

Ομαδική πρόθεση για αγάπη, ειρήνη, αφθονία.

Aλλάζετε τις δυναμικές της ενέργειας στον κόσμο σας.

Ερχόμενοι μαζί μέσα στην αγάπη, τιμώντας ο ένας τον άλλο όπως και κάθε άτομο, για να βοηθήσετε όλους να ζούνε μέσα στην ειρήνη, την αρμονία και την αφθονία, αρχίζετε να αλλάζετε την ενεργειακή του μορφικού πεδίου.

Η ενέργεια σας θα ενωθεί και θα αλλάξει τη δόνηση του μορφικού πεδίου.

 

Ακούστε και διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Αλκαζάρ, διά επικοινωνίας με τον Πραγκίτ

3Η Προσωπική Επίδραση 

Απ' τη διάλυση στο χάος, απ' το χάος στην ανανέωση.

Επανευθυγραμμίζοντας τις ιδέες σας, τη σωματικότητα σας, τις εμπειρίες σας στον κόσμο σε μια ανώτερη προοπτική που σας περιμένει.

Καθένας σας έχετε μια σημαντική ενεργειακή να συνεισφέρετε.

Χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται στον κόσμο σας, είναι μια ισχυρότατη επίδραση.

Τούτοι είναι εξαιρετικής σημασίας καιροί, το βλέπετε στον κόσμο σας. Σας προσκαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί στη δημιουργία του καινούριου και κάνοντας το, δημιουργείτε νέες κοινωνίες ανά τον κόσμο.

 Σας προσκαλούμε, γίνετε μέρος της δημιουργίας ενός υπέροχου καινούριου κόσμου.

Ακούστε και διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Αλκαζάρ διά επικοινωνίας με τη Ζουλιάν

4Προετοιμαζόμασταν γι' αυτό για 33 χρόνια.

“Προετοιμαζόμασταν γι' αυτό, όχι μόνο για λίγες βδομάδες ή μήνες, αλλά από τότε που ο Αλκαζάρ συστήθηκε στην ανθρωπότητα, πριν από 30 και πλέον χρόνια. Καταλάβετε πως η εργασία Stargate και οι ενεργειακές όλων εκείνων που συνενώνονται για να δημιουργήσουν αυτή την παγκόσμια ενεργειακή, καταλάβετε πως αυτό προετοιμαζόταν για τούτες τις στιγμές τώρα.

Αυτές οι στιγμές όπου ο παλιός τρόπος ζωής σας κινείται προς το χάος, απ' το χάος στη διάλυση και απ' τη διάλυση στην ανανέωση."

 

 - Aλκαζάρ

Μπείτε απ' εδώ στη Ζωντανή Μετάδοση!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Η Παγκόσμια Συνάντηση Stargate στη Σλοβενία 2022

Παρακαλείστε όπως συνεισφέρετε στο επίπεδο που μπορείτε, υποστηρίζοντας αυτή την εργασία!

 

Ζωντανή Μετάδοση της Παγκόσμιας Συνάντησης

$33

Εκπτωτική Τιμή

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ζωντανή Μετάδοση της Παγκόσμιας Συνάντησης

$77

Κανονική Τιμή

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Ζωντανή Μετάδοση της Παγκόσμιας Συνάντησης

$111

Υποστηρίξτε Τούτη την Εργασία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Γιατί διαφορετικές τιμές;

Αποτελεί πρόθεσή μας να μοιραστούμε αυτή τη σοφία με τον κόσμο. Για να κάνουμε πιο προσβάσιμες αυτές τις εμπειρίες σε εκείνες τις χώρες και σε εκείνα τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις τη δεδομένη στιγμή, δημιουργούμε μια φθηνή επιλογή για την αγορά αυτού του προγράμματος.

Η συνεισφορά σας ενδυναμώνει την ομάδα Stargate να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί, μοιραζόμενη αυτές τις εμπειρίες με περισσότερους ανθρώπους, σε περισσότερες πλατφόρμες, σε περισσότερες γλώσσες!


 

Για όσους βιώνουν προσωρινές οικονομικές δυσκολίες

Έχουμε υπόψη μας πως η παγκόσμια κατάσταση δημιουργεί οικονομικές ανισορροπίες που καθιστούν δύσκολη τη συνεισφορά για μερικούς.

Η τιμή των $11  (στα δεξιά) είναι για εκείνους που στ' αλήθεια χρειάζονται μια έκπτωση.

Ζωντανή Μετάδοση της Παγκόσμιας Συνάντησης

$11

Εκπτωτική Τιμή

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ
Χιλιάδες άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν βιώσει γρήγορο προσωπικό μετασχηματισμό με το Stargate - θα συμμετέχεις μαζί τους;

Αισθάνομαι μια καινούρια βάση ενέργειας, χαράς, ευδαιμονίας, εμπιστοσύνης, γιορτασμού. Στ' αλήθεια μοιάζει να είναι η απαρχή μιας καινούριας ζωής.


-Aννελί

Πολλά χρόνια έλλειψης και ανησυχίας που είχα απλά διαλύθηκαν μέσα στην ηρεμία και τη γνώση πως όλα είναι καλά ... Συνδέομαι στο κβαντικό πεδίο χωρίς καν να χρειάζεται να προτίθεμαι γι' αυτό. Απλά είναι.


-Λιντα

Η ευκολία και η ροή, η χαρά και το θαύμα της Ζωής αυξάνονται. Το  μυστήριο και η μαγεία, ο ενθουσιασμός και γενικά το πέραν απ' το υπερπέραν συναίσθημα είναι ζωντανά στις φλέβες μου. Γουάο.


-Κριστίν

Σχετικά με την Εμπειρία Stargate 


Tο Stargate είναι διαθέσιμο σε εκείνους που αναζητούν να γνωρίσουν τον εαυτό τους


 

Video Poster Image

Tο Stargate είναι μια ιερή γεωμετρική κατασκευή που αγκυροβολεί μια ανώτερη διαστασιακά συνειδητότητα, καθιστώντας εφικτές πολυ-διαστασιακές εμπειρίες σε όσους διαλογίζονται μαζί του.

Μέσα στο ανώτερο δονητικά ενεργειακό πεδίο του Stargate, οι συμμετέχοντες ενδυναμώνονται ώστε να νιώσουν και να συνδεθούν με τους πολλούς πεφωτισμένους οδηγούς και τις οντότητες που προσκαλούνται να συμμετέχουν μαζί μας.

Σε Κβαντικό επίπεδο, το Stargate εργάζεται για να επανα-δραστηριοποιήσει μια επίγνωση του δικού σας Κβαντικού Εαυτού, της Υπερσυνειδητότητας σας, καθώς και του ανώτερα διαστασιακά σας  DNA. Είναι μέσα στο ανώτερο διαστασιακά σας  DNA που κρατώνται τα μυστήρια του ευρύτερου σας Εαυτού. Κρατά το κλειδί του ποιοι είστε, ποιοι ήσασταν, το δικό σας κομμάτι και τον σκοπό σας στο Συμπαντικό σχέδιο και την ικανότητα σας να επικοινωνείτε απευθείας με το Πνεύμα.

Οι συχνότητες Stargate, χωρίς καμιά προσπάθεια εκ μέρους των συμμετεχόντων, μπορούν να διαλύσουν περιοριστικό Κάρμα και να βοηθήσουν στην επαν-ευθυγράμμιση ενεργειακών, μερικές φορές επιτρέποντας σωματική επανισορρόπηση, σε άλλες περιπτώσεις, νοητική και πνευματική ανακούφιση. Μπορεί να δημιουργήσει ενθύμηση προηγούμενων ζωών και επανα-δραστηριοποίηση ψυχικών ικανοτήτων.

Ποιός Καθοδηγεί Αυτή την Εμπειρία;

Η Ζουλιάν και ο Πραγκίτ της Εμπειρίας Stargate είναι διεθνώς γνωστοί επικοινωνοί που εργάζονται με τον οδηγό τους, Αλκαζάρ, και το  Stargate καθοδηγώντας ενεργειακές εμπειρίες διά επικοινωνίας, οι οποίες καθιστούν εφικτή την είσοδο στους συμμετέχοντες  σε διαλογιστικές εμπειρίες διεύρυνσης συνειδητότητας χωρίς προσπάθεια. 

Τι μπορείτε να Περιμένετε;

Στη ζωντανή μετάδοση αυτής της εκδήλωσης, θα προσκληθείτε στα ανώτερα δονητικά ενεργειακά πεδία  Stargate όπου κατ' ακρίβεια θα νιώσετε:

  • Την επίγνωση σας να διευρύνεται μέσα στο Κβαντικό Πεδίο όπου η λεπτοφυής ενέργεια γίνεται χειροπιαστή
  • Οι οδηγοί σας, οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι και οι Αστρικές Οικογένειες σας φέρνουν την ενέργεια τους, μαγνητίζοντας σας σε μια υψηλότερη συχνότητα
  • Το σώμα σας επαν-ευθυγραμμίζεται καθώς κάθε κύτταρο δονείται με το Κβαντικό Πεδίο
  • Η διαίσθηση και η αντίληψη σας των ανώτερων διαστασιακά ικανοτήτων και δεξιοτήτων

Απλά συμμετέχοντας και θέτοντας την πρόθεση να λάβετε, αυτές οι μεταδόσεις αυξάνουν τη δονητική σας συχνότητα, συνδέοντας σας με ανώτερη συνειδητότητα.

Να περιμένετε το αναπάντεχο και να είστε έτοιμοι να έχετε άμεση Πνευματική εμπειρία που μπορεί, χωρίς προσπάθεια, να μετασχηματίσει τη ζωή σας και να ανεβάσει τη συνολική σας δόνηση!

 

Πάρτε την ευθύνη για τη δική σας εξέλιξη

 


 

Επιλέξτε να είστε μέρος της δημιουργίας ενός υπέροχου νέου κόσμου.

 

Εγγραφείτε για τη ζωντανή μετάδοση τώρα!