Ελάτε Μαζί Μας Σε Αυτό Το Συλλογικό Ταξίδι!

Μέσα Στο Κενό

Πέραν απ' το Υπερπέραν...  Ανακαλύψτε τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ πέραν απ' την ανθρωπινότητά σας

 

Ταξίδι Μαζί Μέσα Στο Κενό

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ!

Είστε Μέσα Στο Κενό ...

"Η πραγματικότητα είναι μονάχα μια ψευδαίσθηση, αλλά εξαιρετικά επίμονη.." Άλμπερτ Άινσταϊν

Οπότε ποιός/ά είσαι;

 

 

Είσαι • Aπεριόριστος/η 

  • Η επιστήμη κατανοεί την ψευδαισθησιακή φύση της πραγματικότητας μας. Θέλουμε να σας δώσουμε μια πνευματική εμπειρία του κενού, ένα μέρος απ' όπου λαμβάνει χώρα όλη η δημιουργία.
  • Είναι εφικτό να μάθετε πως να δημιουργείτε την πραγματικότητα σας μέσα απ' το κενό, επανασυνδεόμενοι με όσα γνωρίζατε προτού γίνετε άνθρωποι.
Ταξιδέψτε Μαζί Μέσα Στο Κενό

Σε Τούτο το Ταξίδι Θα ...

Πετάξετε

Πηγαίντε Πέραν Απ' την Ανθρωπινότητα Σας

Tο Κενό είναι ένα πεδίο συνειδητότητας. Κάθε κύτταρο στο σώμα σας είναι συνειδητό.Κάθε οργανίδιο μέσα στο κύτταρο είναι συνειδητό. Το DNA σας είναι συνειδητό. Οπότε ποιός/ά είσαι;

Βιώστε Ανυψωμένη Συνειδητότητα

Το Stargate υπάρχει ως μια πύλη σε πολλές πραγματικότητες, όμως εν τέλει στο τίποτα του κενού, του Πνεύματος - αγνή συνειδητότητα, αγνή δυναμική, αγνή δημιουργικότητα. Η πρόθεση αυτής της σειράς είναι να γνωρίσετε τη δημιουργική σας ικανότητα και να την χρησιμοποιείτε.

Προχωρήστε Παραπέρα, Γρηγορότερα - Μαζί

Ανεβείτε στο κύμα μέσα σε ανώτερη συνειδητότητα καθώς εκατοντάδες και εκατοντάδες Stargaters διαλογίζονται μαζί μέσα στο Κβαντικό Πεδίο, ενδυναμώνοντας μας να πάμε πέραν απ' το υπερπέραν - στο κατώφλι του κενού.

Γλιστρήστε Μέσα Σε Ένα Δίκτυο Σιωπής

Θα υπάρξουν στιγμές καθώς αρχίζουμε να συνδεόμαστε μέσα στο τίποτα του κενού, όπου θα μπαίνουμε μέσα στη σιωπή, η οποία ατομικά θα μας επιτρέψει να γλιστρήσουμε μέσα σε μια εμπειρία του κενού. Αυτές οι στιγμές σιωπής, παράγουν μια βαθιά επαναρύθμιση και ανανέωση της βιολογίας σας.

Αγκαλιάστε Το Παράδοξο: Είστε Μόνοι και Όλοι-Ένα

Ο Αλκαζάρ έχει πει πως "Είστε απλά ένας κυματισμός μέσα στο πεδίο". Συνειδητότητα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ατομικότητας για να βιώσει το ανθρώπινο μέσα στην προβαλλόμενη πραγματικότητα της φυσικής σφαίρας.

Eνδυναμώστε το Σύστημα Στήριξης Σας

Μέσα στην ψευδαίσθηση των διαστάσεων υπάρχουν πολλοί που γίνονται οδηγοί στην ανθρώπινη εμπειρία μας. Λειτουργούν από μια ανώτερη δόνηση και επομένως μπορούν να δουν ξεκάθαρα την ανθρώπινη παρανόηση που οδηγεί σε περιορισμένες ανθρώπινες εμπειρίες. Είναι έτοιμοι να μας καθοδηγήσουν ... 

Tο Ταξίδι Ξεκινά Εκ Νέου!

Αυτή είναι μια 3μηνη ενεργειακή εμπειρία

σχεδιασμένη να σας πάει ξανά και ξανά στο κατώφλι του Υπερπέραντος,

'Μέσα στο Κενό', όπου ο αληθινός σας εαυτός κατοικεί.

 

3 μέρες κάθε βδομάδα > 3 βδομάδες κάθε μήνα > για 3 μήνες

Ελάτε μαζί με καινούριους και αρχικά συμμετέχοντες του "Μέσα Στο Κενό" για να βιώσετε τα σεμινάρια ως κοινότητα.

Υπάρχει προκαθορισμένο πρόγραμμα προβολών ώστε να παρακολουθείτε μαζί την επανάληψη και να ενώνεστε ενεργειακά με το πεδίο - και θα υπάρχει ζωντανά κιβώτιο μηνυμάτων για να συνδέεστε σε πραγματικό χρόνο με συνταξιδιώτες του Μέσα Στο Κενό!

Πρόγραμμα Προβολών της Κοινότητας

 Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 8μμ ώρα Αθήνας/ Λευκωσίας

Ιούλιος 22 - 24 / 29 - 31

Aύγουστος 12 - 14 / 19 - 21 / 26 - 28

Σεπτέμβριος 16 - 18 / 23 - 25 / 30 - Οκτώβριος 2

Οκτώβριος 14-16

Δείτε Τι Έχει να Πει ο Αλκαζάρ Σχετικά Με Αυτή Την Καινούρια Εμπειρία ...

"Τους τελευταίους τρεις μήνες, καθοδηγούσαμε χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο σας, δείχνοντας τους το πως, με την πρόθεσή τους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα π[ολύ χειροπιαστό, παγκόσμιο, ενεργειακό πεδίο. Το πεδίο που μπορεί να είναι αισθητό από κάθε άτομο, οπουδήποτε και οποτεδήποτε συνδέονται σε αυτό το πρόγραμμα Μέσα Στο κενό.

Τώρα προσκαλούμε ένα ευρύτερο ακροατήριο να συμμετάσχει σε αυτή την εμπειρία. Θα επαναλαμβάνουμε τα λόγια, τους ήχους, τις πληροφορίες. Σχεδόν όλοι όσοι δημιούργησαν την αρχική εμπειρία θα συμμετέχουν και πάλι για να πάνε το πεδίο βαθύτερα και δυνατότερα, καθότι αυτό το πεδίο έχει τη δυναμική να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε συνειδητά απ' το πεδίο της αγνής ενεργειακής, της αγνής δυναμικής.

Προσκαλούμε εκείνους που έχουν αγγιχθεί απ' τη προοπτική του να είναι συνειδητοί δημιουργοί να συμμετέχουν σε αυτή την παγκόσμια συνάντηση, καθώς λαμβάνουν τις ενεργειακές που έχουν ήδη δημιουργηθεί και ενδυναμώνουν, εμβαθύνουν και ξεκαθαρίζουν αυτές τις δυναμικές της δημιουργίας.

Σας διδάσκουμε τη φυσική του Κβαντικού Πεδίου, διαφέρει κατά πολύ απ' τη φυσική της τρίτης σας διάστασης. Ήρθε η ώρα να ενθυμηθείτε εκείνα που γνωρίζατε στο αρχαίο σας παρελθόν. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε επανα-πρόσβαση στις ικανότητες που κάποιοι Διδάσκαλοι πρόσφατα επέδειξαν, της ικανότητας υλοποίησης σαν μέσα από λεπτοφυή αέρα, υλικών αντικειμένων. Οδεύουμε σε εκείνη την κατεύθυνση. Συνειδητή δημιουργία απ' το κενό της αγνής δυναμικής είναι εφικτή.

Καθώς συγκεντρώνεστε μαζί με χιλιάδες άλλους παγκόσμια, το πεδίο που δημιουργείτε επωφελεί κάθε άτομο. Όμως επίσης με ομαδική πρόθεση, μπορείτε να αρχίσετε τη δημιουργική διαδικασία και να την κατευθύνετε σε περιοχές στη Γη σας ή στην ανθρωπότητα. Έτσι, δεν είναι μονάχα μια προσωπική εξέλιξη, είναι μια ευκαιρία να συνεισφέρετε στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Αγαπημένοι, αν αυτά τα λόγια σας αγγίζουν, πυροδοτούν κάτι μέσα σας, η ενέργεια σας είναι απαραίτητη. Καθότι εσείς είστε αυτοί οι πρωτοπόροι στην αφύπνιση και μπορείτε να βοηθήσετε σε μια πιο ταχεία εξέλιξη της ανθρωπότητας και της Γης σας.

 

Ελάτε μαζί μας. Ανακαλύψτε εκείνα που γνωρίζατε στο αρχαίο, αρχαίο σας παρελθόν και ζήστε τα τώρα."

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Το 3 Μηνο σας Ταξίδι Αρχίζει Εδώ! 

Επιλέξτε τη Συνεισφορά Σας

00

ΗΜΕΡΕΣ

00

ΩΡΕΣ

00

ΛΕΠΤΑ

00

ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Μέσα Στο Κενό

3 μηνιαίες πληρωμές των

$33

Εκπτωτική Τιμή

ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

Μέσα Στο Κενό

3 μηνιαίες πληρωμές των

$55

Κανονική Τιμή

ΑΣ ΠΑΜΕ!

Μέσα Στο Κενό

3 μηνιαίες πληρωμές των

$111

Στηρίξτε Το Stargate

ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ!

Είναι η πρόθεση μας να μοιραστούμε αυτή τη σοφία με τον κόσμο. 

Για να γίνουν αυτές οι εμπειρίες διαθέσιμες σε όλους, προσφέρουμε το πρόγραμμα αυτό με την επιλογή να διαλέξετε πόσα θέλετε να συνεισφέρετε.  Ανεξάρτητα με το επίπεδο της συνεισφοράς σας, θα λάβετε το ίδιο πρόγραμμα όπως όλοι οι άλλοι. 

Η συνεισφορά σας ενδυναμώνει την ομάδα Stargate να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, μοιραζόμενη τις εμπειρίες αυτές με περισσότερους ανθρώπους, σε περισσότερες πλατφόρμες σε περισσότερες γλώσσες!

Για εκείνους που βιώνουν προσωρινές οικονομικές δυσκολίες

Έχουμε επίγνωση πως η παγκόσμια κατάσταση δημιουργεί οικονομικές ανισορροπίες που μπορεί να γίνει δύσκολο για κάποιους να συνεισφέρουν.

Η επιλογή των $11  (στα αριστερά) είναι για εκείνους που χρειάζονται μια έκπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  [email protected] αν θέλετε επιπλέον έκπτωση, καθώς επιθυμούμε αυτή η σειρά να είναι διαθέσιμη σε όλους.

Είστε Στο Κατώφλι

Ταξιδέψτε Μαζί Μας

Μέσα Στο Κενό