ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΗ 

ΑΜΦΙΤΟΠΙΑ

 

Ηχητικό Σετ Εργαστηρίου 

 

Ηχητικές Ηχογραφήσεις Εντατικού Εργαστηρίου Stargate για την Ημέρα των Ευχαριστιών 2022

 

Βιώστε Αυτές τις Ενέργειες Τώρα!

            

 

Μια Καινούρια Εμπειρία

 

Ο Αλκαζάρ και ο Διοικητής της Γαλαξιακής Διοίκησης σας διδάσκουν τα πρώτα βήματα στην αμφιτοπία & ανοίγεται η επίγνωσή σας σε άλλες διαστασιακές σφαίρες.

            

 

  

Θα λάβετε τα εξής:

            

 

Διαλογιστικές Εμπειρίες Stargate 

 

Επικοινωνίες Αλκαζάρ

 

Σεμινάρια Ε&A 

 

            

 

  Επιλέξτε τη Συνεισφορά Σας

 

Tο Stargate είναι εδώ για ν' αλλάξει τον κόσμο - με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ αφύπνιση.

Για να γίνουν προσβάσιμες αυτές οι εμπειρίες σε όλους, σας προσκαλούμε να επιλέξετε πόσα θέλετε να συνεισφέρετε. Ανεξάρτητα απ' το επίπεδο της συνεισφοράς σας, θα λάβετε το ίδιο πρόγραμμα όπως όλοι οι άλλοι. 

Η συνεισφορά σας ενδυναμώνει την ομάδα Stargate να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, μοιραζόμενοι αυτές τις εμπειρίες με περισσότερους ανθρώπους σε περισσότερες γλώσσες! 

 

Εκπτωτική

$11

Μία Μόνο Πληρωμή για Πρόσβαση Επ' Αόριστον

Πρόσβαση στα Ηχητικά

Κανονική

$33

Μία Μόνο Πληρωμή για Πρόσβαση Επ' Αόριστον

Πρόσβαση στα Ηχητικά

Στηρίξτε το Stargate

$55

Μία Μόνο Πληρωμή για Πρόσβαση Επ' Αόριστον

Πρόσβαση στα Ηχητικά

Σχετικά με τους Οικοδεσπότες Σας

 

Ο Πραγκίτ είναι διεθνώς γνωστός, Άγγλος, επικοινωνός που έχει βοηθήσει άτομα με την πνευματική τους εξέλιξη για τριάντα χρόνια. Με τον οδηγό του, Αλκαζάρ, ο Πραγκίτ έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει το Stargate, το οποίο βοηθά ομάδες και άτομα στη διαδικασία της κατανόησης και της γνώσης του Εαυτού - τη διαδικασία της αφύπνισης. Ολόκληρη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στην κατανόηση του πως λειτουργούμε εμείς ως άνθρωποι, πως το υποσυνείδητο μυαλό και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν και στο πως να βγούμε εύκολα από εκείνα τα μοτίβα που νιώθουμε ότι μας περιορίζουν.

 

Η Ζουλιάν συμμετέχει στην Εμπειρία Stargate από το 2012, αφότου ανακάλυψε μια βαθιά σύνδεση με το  Stargate & στον οδηγό Αλκαζάρ, τον οποίο επίσης επικοινωνεί. Με την καθοδήγηση του Αλκαζάρ, η Ζουλιάν έχει αναπτύξει μια νέα μορφή ενεργειακής αυτο-θεραπείας, γνωστής ως η Ουσία της Ζωής, την οποία τώρα διδάσκει σε άλλους  παγκόσμια.

Βιώστε απαλά βήμα-βήμα τη διαδικασία στο πως να είστε σε αμφιτοπία!

 

Πρόσβαση στην Εμπειρία