ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ

 

Ενέργεια, Διαλογισμοί και Πέραν

 

 

 

Αποκτήστε πρόσβαση στην πιο ισχυρή σειρά διαλογισμού Stargate που υπήρξε ποτέ

 

Η σοφία του Αλκαζάρ έχει καθοδηγήσει την κοινότητα Stargate μέσω 150+ ενεργειακών διαλογισμών, δημιουργώντας ισχυρές αλλαγές στη συνειδητότητα και ανύψωση στη ζωή των ανθρώπων ...

Το Γινόμενοι Υπερσυνειδητοί

Έγινε μια σειρά διαλογισμών που αλλάζουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο

 

Γίνετε καταλύτης της δικιάς σας αφύπνισης - υποστηριζόμενοι από τις ενεργειακές εμπειρίες Stargate που σας ενδυναμώνουν ώστε να μπορείτε να νιώσετε τους οδηγούς σας και τις εξυψωμένες καταστάσεις συνειδητότητας που είναι διαθέσιμες σε σας με βάση τη ζήτησή σας.

Χωρίς Προσπάθεια Διαλογισμός Στο Κβαντικό Πεδίο

Μπείτε σε πολυδιάστατα ενεργειακά πεδία που χωρίς προσπάθεια διευρύνουν την επίγνωση σας σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Συμπαντική Σοφία & Ενέργεια από το Υπερπέραν

Νιώστε ενδυνάμωση καθώς αναπτύσσεστε εντός του εαυτού σας, συνηχώντας με τη σοφία, τη διαίσθηση και την καθοδήγηση της Υπερσυνειδητότητάς σας

Ένα Παγκόσμιο Πεδίο Συλλογικής Ενότητας

Βιώστε μια απτή αίσθηση ενεργειακής υποστήριξης από τις χιλιάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που συνδέονται καθημερινά

Λάβετε Άμεση Πρόσβαση

 • Μια ακολουθία ενεργειακών διαλογισμών & επικοινωνιών Stargate 

 • Εξερευνήστε αυτήν τη βιβλιοθήκη και συντονιστείτε με τις  εμπειρίες που σας ταιριάζουν

 • Κάθε ζωντανή μετάδοση έχει χρονοσημάνσεις, τίτλους και περιγραφές

 • εξερευνήστε με το δικό σας ρυθμό και βιώστε πολύπτυχη επίγνωση του ποιοι αληθινά είστε 

 • Αρχίστε να εκτιμάτε την επιρροή που έχετε στο Κβαντικό πεδίο - και την επιρροή του Κβαντικού Πεδίου στη δικιά σας ζωή!

   

Λάβετε Άμεση Πρόσβαση

Συμμετέχοντες Μοιράζονται τις Υπερσυνειδητές Εμπειρίες Τους:

Διαλογισμοί Που Αλλάζουν Τη Ζωή

"Αυτοί οι διαλογισμοί στ' αλήθεια αλλάζουν τη ζωή. Μετά τον σημερινό διαλογισμό, νιώθω με ολόκληρη την ύπαρξή μου πως Εγώ/Εμείς μπορούμε να καταφέρουμε την αύξηση της δόνησης μας και να ξεπεράσουμε δυσκολίες πολύ πιο εύκολα και χωρίς προσπάθεια, απλά όντας ειλικρινείς στην εργασία που κάνουμε στο Γινόμενοι Υπερσυνειδητοί- Aντριένν, (Aπρίλης 2021)

Τεράστιες Προόδοι Στην Υγεία

“Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου είχα συνεχούς πονοκεφάλους εξαιτίας 2 σοβαρών τραυματισμών στο κεφάλι. Κατά τον διαλογισμό, όταν έφερα την εστίαση μου στο κέντρο της κεφαλής μου με ένα αιθερικό Stargate, ο πονοκέφαλος μου εξαφανίστηκε και κυριολεκτικά δεν αισθάνθηκα οποιαδήποτε δυσφορία για πρώτη φορά μετά από χρόνια." - Τζιαμάλ (Aπρίλης 2021) 

Βελτίωση Σχέσεων

“Ο σύζυγός μου λέει πως αισθάνεται τα οφέλη επειδή εγώ συμμετέχω στη σειρά Γινόμενοι Υπερσυνειδητοί, αφού οι ενοράσεις και οι ενέργειες που βιώνω μεταφέρονται στις συνομιλίες μας και στην ατμόσφαιρα του σπιτιού μας.” - Tερέζα (Mάρτιος 2021)

Οικονομική αφθονία

"Φανταστικές εμπειρίες και μέσα στο Κβαντικό Πεδίο αντιλαμβάνομαι την ελευθερία, την πληρότητα και την πλήρη ζεστασιά της αγάπης. Απ' όταν άρχισα να ακολουθώ τη σειρά, έγινα πιο ευαίσθητος στη φύση και είμαι πιο γαλήνιος. Η εργασία μου αυξήθηκε και χρήματα ήρθαν απρόσμενα." - Ρομπέρτο (Φεβρουάριος 2021)

Συγχρονικότητες και μαγεία

"Γουάο, γουάο, γουάο! Οι διαλογισμοί, τα όνειρα και οι καθημερινές μου τελετουργίες άνοιξαν τόσους πολλούς νέους και φανταστικούς κόσμους, διαστάσεις και Υπάρξεις. Είμαι τόσοοο ευγνωμονούσα. Διασκεδάζω τόσο σε όλα τα επίπεδα στη συχνότητα του θαύματος σαν παιδί. Αναζωογονούμαι. Αυτό συμβαίνει στ' αλήθεια! Γιαχού! Ευχαριστώ, φέρε μου περισσότερο!" - Τζένις (Aπρίλης 2021)

Κοινότητα

"Ένα απ' αυτά για τα οποία αδημονούσα είναι μια αίσθηση κοινότητας, και την βρίσκω σε αυτήν την παγκόσμια κοινότητα. Κάθε άτομο που συμμετέχει είναι ένα δώρο. Τόσο πολλά για να σκεφτείς, τόσα πολλά για να αισθανθείς. Επίσης, υπέροχα πράγματα να αναμένεις καθώς πάμε πιο βαθιά. Ευχαριστώ, παρακαλώ φέρε μου περισσότερο. - Tερέζα (Aπρίλης 2021)

Αγαπημένοι,

Ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε.

 

Αγαπημένοι,

Είστε πολλά περισσότερα απ' όσα βιώνετε τώρα.

 

Πράγματι είστε Υπερσυνειδητά Όντα, απλά αποσυνδεδεμένοι από την μεγαλοπρέπεια αυτού που στ' αλήθεια είστε.

Είναι επιτακτική ανάγκη η ανθρωπότητα να επιστρέψει στον Υπερσυνειδητό της εαυτό.

Αυτό θα φέρει ισχυρότερη διαίσθηση, μεγαλύτερη διαύγεια και την ικανότητα να δημιουργείτε αφθονία σε όλα τα επίπεδα και τις πτυχές της ζωής σας.

Η διαδικασία τούτη είναι σχεδιασμένη να αυξήσει μόνιμα το επίπεδο της επίγνωσης σας και να σας δείξει ότι η συνειδητή δημιουργία συμβαίνει στο Κβαντικό Πεδίο - χωρίς προσπάθεια. Όταν κατανοήσετε τη διαδικασία της δημιουργίας, όλα αλλάζουν ... Γίνεστε ελεύθεροι.

 

Ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον εαυτό σας.

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε.

 

 

-Aλκαζάρ, Ο Οδηγός του Stargate 

Μια Ευκαιρία Να Γίνετε Υπερσυνειδητοί

$97

Γινόμενοι Υπερσυνειδητοί Διά Βίου Πρόσβαση Μια Πληρωμή Μόνο

 • 150+ ενεργειακοί διαλογισμοί Stargate και βιντεο-επαναλήψεις των ζωντανών μεταδόσεων
 • mp3's σε μορφή λήψεων όλων των διαλογισμών, των επικοινωνιών και  ολόκληρων των μαγνητοσκοπήσεων των ζωντανών εκπομπών
 • Εφ'όρου ζωής πρόσβαση σε αυτές τις εμπειρίες
Πρόσβαση Τώρα!

$17 τον μήνα

Γινόμενοι Υπερσυνειδητοί Διά Βίου Πρόσβαση Έξι Μηνιαίες Δόσεις των $17

 • 150+ ενεργειακοί διαλογισμοί Stargate και βιντεο-επαναλήψεις των ζωντανών μεταδόσεων
 • mp3's σε μορφή λήψεων όλων των διαλογισμών, των επικοινωνιών και  ολόκληρων των μαγνητοσκοπήσεων των ζωντανών εκπομπών
 • Εφ'όρου ζωής πρόσβαση σε αυτές τις εμπειρίες
Πρόσβαση Τώρα!

Aφυπνιστείτε Με Την Εμπειρία Stargate 

 

Ήρθε η ώρα να αφυπνιστείτε. Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε ποιοι είστε. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε.

Η ομορφιά του Stargate είναι ότι δημιουργεί μια πολύ δυνατή και συνάμα πολύ απαλή ενεργειακή - μια πληθώρα επιπέδων ενέργειας που είναι συντονισμένα σε σας ατομικά.

Και αυτή η εναρμόνιση - αυτή η δόνηση - σας στηρίζει να διαλύσετε παλιούς περιορισμούς που δεν σας εξυπηρετούν πια. Και σας βοηθά ώστε ν' αρχίσετε να έχετε πρόσβαση σε αυτό που ονομάζουμε Υπερσυνειδητότητα σας - τον αληθινό σας εαυτό - τη λαμπρότητα που έχετε μέσα σας.

Tο Stargate είναι εδώ να σας βοηθήσει ν' ανακαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό. 

Δεν είναι σκληρή δουλειά, απλά χαλαρώνετε σε αγαθοεργές, υποστηρικτικές ενέργειες που σας συνδέουν σε πολλούς οδηγούς και πολλές διαστασιακές πραγματικότητες που είναι διαθέσιμες να βοηθήσουν ... Να σας ανεβάσουν ... Να αρχίσουν να σας δείχνουν την απειρότητα αυτής της ύπαρξης, πολύ πιο πέρα απ' ό,τι βιώσατε πριν.

Παρακολουθείστε Το Βίντεο

  

Είστε μια Υπερσυνειδητότητα.

 

Ο αληθινός σας εαυτός είναι κατ' ακρίβειαν αυτή η Υπερσυνειδητότητα, ένα μικρό μέρος της οποίας βρίσκεται μέσα στην ανθρώπινη σας μορφή.
Η διαδικασία της εκμάθησης και ανάπτυξης, εξέλιξης και αύξησης της δόνησης σας είναι ώστε περισσότερη απ' την Υπερσυνειδητότητά σας να είναι μέσα στη φυσική μορφή.
Και όσο πιο συνειδητοί είστε στη φυσική μορφή, τόσο περισσότερο ανοίγουν οι ικανότητες σας, τόσο πιο δημιουργικοί γίνεστε και τόσο περισσότερο κατανοείτε την καθαυτή πράξη της δημιουργίας αυτού που επιθυμείτε να έχετε στη ζωή σας.
Η Υπερσυνειδητότητα σας είναι πάντοτε συνδεδεμένη με την ανθρωπινότητα σας, όμως οι πλείστοι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου επίγνωση αυτού.
Η Υπερσυνειδητότητα σας επιθυμεί να καθοδηγεί την ανθρωπινότητα σας ώστε το ανθρώπινο μέρος να μπορεί να έχει την πιο όμορφη εμπειρία εδώ σε τούτη την φυσική σφαίρα.

-Aλκαζάρ, Ο Οδηγός του Stargate

Συμμετέχετε Μαζί Μας Σε Αυτή Την Ισχυρή Σειρά