Θα ακολουθήσει Ελληνική Μετάφραση ...

Η εγγραφή για τη Ζωντανή Μετάδοση Είναι Ανοικτή!

Βοηθήστε στην Αγκυροβόληση του Κβαντικού Πλέγματος

 

Αυτά τα ρητρήτς στο Μάουι αποτελούν την τρίτη και τελική αγκυροβόληση των τοποθεσιών-κλειδιών για το καινούριο πλέγμα των Κβαντικών Γεννητριών μετά απ' τα ρητρήτς στην Κόστα Ρίκα και στη Σλοβενία. Μόλις αυτά τα τρία μέρη ενεργοποιηθούν και συνδεθούν, θα σχηματίσουν μια ισχυρή σύνδεση με τη Γαία και με άλλους πολιτισμούς στην εσώτερη Γαία. Αυτό, θα καταστήσει εφικτή τη διανομή εκατοντάδων Κβαντικών Γεννητριών να βγουν έξω στον κόσμο, που θα έχει μια εκπληκτική ισχυρή δύναμη αφύπνισης για να βοηθηθεί ολόκληρη η ανθρωπότητα ώστε να πλοηγηθεί μέσ' απ' το χάος σε ευρύτερα και ευρύτερα επίπεδα πρόσβασης στο εγγύς Σύμπαν καθώς εκατοντάδες πόρτες ανοίγουν προς το Κβαντικό Πεδίο.

Η συμμετοχή σας θα ενδυναμώσει αυτή τη διαδικασία ...

Συμμετέχετε στη Ζωντανή Μετάδοση Απ' Οπουδήποτε στον Κόσμο!

 "Το νησί σας Μάουι είναι το μέρος όπου γεννήθηκε το Stargate. Έτσι, φέρνουμε αυτούς τους δύο στην τοποθεσία αυτή ώστε να μπορεί να γεννηθεί κάτι καινούριο."

- Aλκαζάρ

 

Ακούστε την επικοινωνία των Αλκαζάρ & Ελοχίμ εδώ:

Σχετικά με τους Οδηγούς σας

Ο Πραγκίτ είναι Άγγλος, διεθνώς γνωστός επικοινωνός που βοήθησε ανθρώπους με πνευματική εξέλιξη για τριάντα χρόνια. Με τον οδηγό του, Αλκαζάρ, ο Πραγκίτ σχεδίασε και έφτιαξε το Stargate, το οποίο βοηθά ομάδες και άτομα στη διαδικασία της κατανόησης και της γνώσης του Εαυτού - τη διαδικασία της αφύπνισης. Ολόκληρη η ζωή του ήταν αφιερωμένη στην κατανόηση του τρόπου λειτουργίας εμάς των ανθρώπων, στο πως το υποσυνειδητό μυαλό και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν και στο πως να πορευθούμε έξω απ' εκείνα τα μοτίβα που νιώθουμε ότι μας περιορίζουν.

Η Ζουλιάν μπήκε στην Εμπειρία Stargate το 2012, αφότου ανακάλυψε μια βαθιά σύνδεση με το Stargate & τον οδηγό Αλκαζάρ, τον οποίο επίσης επικοινωνεί. Με την καθοδήγηση του Αλκαζάρ, η Ζουλιάν ανέπτυξε μια καινούρια μορφή ενεργειακής αυτο-θεραπείας, γνωστής ως η Ουσία της Ζωής, την οποία τώρα διδάσκει παγκόσμια.

Ο Ντέιβιντ έγινε επαγγελματίας θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός και εργάστηκε σε μερικά απ' τα πρωτοπόρα ιδρύματα στον κόσμο.

Πέρασε χρόνο μελετώντας θεμελιώδεις θεωρίες της κατασκευής του σύμπαντος.

Η ακαδημαϊκή έρευνα του συμπεριλάμβανε τη διεύρυνση των πεδίων της θεωρίας των υπερ-χορδών (μια κβαντική θεωρία των υπο-ατομικών σωματιδίων και πολυ-διαστασιακών χώρων) μέσ' από τις εξελιγμένες αντιλήψεις του ηλεκτρομαγνητισμού.

Από νεαρός ήταν πολύ διαισθητικός, όμως είχε την πρώτη του εμπειρία στο πως να βλέπει εξ αποστάσεως πριν από 20 χρόνια. Σύντομα μετά απ' αυτό συνδέθηκε συνειδητά με τους Οδηγούς του και με καρδιακά επικεντρωμένα ET, όπως και να επικοινωνεί σε σχεδόν καθημερινή βάση. Από κει άρχισε η διαδικασία της ανακάλυψης και της εργασίας του και έχει ολοκληρώσει μερικές καινοτομίες διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των ISEE καινοτομιών και των γεννητριών.  

 

 

Ελάτε Μαζί Μας Σ' Αυτή την Επαναστατική Εμπειρία σε Ζωντανή Σύνδεση!

Αυτές οι δύο ζωντανές μεταδόσεις εργάζονται σε συνέργεια μεταξύ τους. 

Ο Ντέιβιντ, ο δημιουργός των Κβαντικών Γεννητριών, θα συμμετέχει μαζί μας εξ αποστάσεως για αρκετά σεμινάρια. Στο δεύτερο εβδομαδιαίο ρητρήτ θα συμμετέχει μαζί μας η Βιβιάν Σωβέτ, μια υπέροχη Αρκτουριανή ύπαρξη, η οποία συνειδητά ενσαρκώθηκε ως άνθρωπος για να βοηθήσει στην αφύπνιση της ανθρωπότητας. Είμαστε εντυπωσιασμένοι απ' την εργασία και των δύο μας καλεσμένων.

Μας έχουν πει ότι αυτά τα ρητρήτς θα ανυψώσουν την εργασία Stargate σε ένα επίπεδο που δεν βιώθηκε ποτέ πριν!

 

Επιλέξτε το επίπεδο της συνεισφοράς σας - καθένα θα σας δώσει πρόσβαση ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ, στο πρώτο και το δεύτερο ρητρήτ σε ζωντανή σύνδεση!

Εκπτωτική Τιμή

$55

Μια πληρωμή Μόνο-Συμπεριλαμβάνονται Και Τα Δύο 7-Ήμερα Ρητρήτς Σε Ζωντανή Μετάδοση!

Ζωντανή Μετάδοση, Επαναλήψεις Βίντεο & Ηχητικών, Με Διά Βίου Πρόσβαση

Εγγραφείτε Τώρα!

Κανονική Τιμή

$77

Μια πληρωμή Μόνο-Συμπεριλαμβάνονται Και Τα Δύο 7-Ήμερα Ρητρήτς Σε Ζωντανή Μετάδοση!

Ζωντανή Μετάδοση, Επαναλήψεις Βίντεο & Ηχητικών, Με Διά Βίου Πρόσβαση

Εγγραφείτε Τώρα!

Στηρίξτε Το Stargate!

$111

Μια πληρωμή Μόνο-Συμπεριλαμβάνονται Και Τα Δύο 7-Ήμερα Ρητρήτς Σε Ζωντανή Μετάδοση!

Ζωντανή Μετάδοση, Επαναλήψεις Βίντεο & Ηχητικών, Με Διά Βίου Πρόσβαση

Εγγραφείτε Τώρα!

Για όσους βιώνουν προσωρινές οικονομικές δυσκολίες

Έχουμε επίγνωση πως η παγκόσμια κατάσταση δημιουργεί οικονομικές ανισορροπίες που καθιστούν δύσκολη τη συνεισφορά για μερικούς.

Η επιλογή των τριών μηνιαίων πληρωμών των $11 είναι για όσους στ' αλήθεια χρειάζονται μια έκπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  [email protected] αν χρειάζεστε περαιτέρω έκπτωση, καθώς αυτή η σειρά είναι διαθέσιμη για όλους.

Προνομιούχα Τιμή

$33

Τρεις Μηνιαίες Πληρωμές των $11 που περιλαμβάνουν και των Δύο 7-ήμερων Ρητρήτς τις Ζωντανές Μεταδόσεις!

Ζωντανές Μεταδόσεις, Βίντεο & Ηχητικά σε Επαναλήψεις με Διά Βίου Πρόσβαση

Εγγραφείτε Τώρα!

Υπάρχει τόση πολλή βοήθεια από πέραν απ' το πέπλο που είναι διαθέσιμη σε σας αν το ζητήσετε και είστε ανοικτοί για να τη λάβετε. Η ανθρωπότητα ως ολότητα επιθυμεί έναν πιο όμορφο, ειρηνικό, στοργικό τρόπο ζωής. Και εμείς ανταποκρινόμαστε σε σας.

 

- Aλκαζάρ